2777
2789
عنوان

دوس دارم برم خونه بابام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 95 پست

اتفاقن باس بشینی خونت و قیافه حق ب جانب هم بگیر ک اون تقصیر داره و میدونی چی میگم ک خونتو بگیر تو مشتت

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش الان من جای تو بودم با محمد ازدواج میکردم با هم دعوامون میشد سرم داد میزد کتکم میزد من میشس ...

خوب بهش بگو بیاد خواستگاریت

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
چرا اینجوری میگی حرمتت بشکنه باز میمونی تو اون خونه؟؟

خونه مال زنه ,بله میمونم...  

تاالان واسم پیش نیامده 

هیچوقت کاری نمیکنم که حرمتم بشکنه , 

اگه هم شکست جوری رفتار میکنم که به چندساعت نکشه خودش پشیمون بشه...

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
کاش الان من جای تو بودم با محمد ازدواج میکردم با هم دعوامون میشد سرم داد میزد کتکم میزد من میشس ...

دلیل اینهمه ناراحتی چیه

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

چون دوری و بهش نرسیدی اینطور میگی...شوهرا وقتی ک آدمو تحقیر میکنن انگار دیگ آب جوشو میریزن تو سرت....فحش ب خود آدم وخانواده و داد و فریادشون...شوهرم ی حرفایی میزنه و ک بابام تا حالا اصن نمیدونه اون حرفا چیه ک ب من بگه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
خونه مال زنه ,بله میمونم...   تاالان واسم پیش نیامده  هیچوقت کاری نمیکنم که حرمتم ...

فکر کنم با یه مرد لج باز و یه دنده و قد نیوفتادی که بدونی 

البته من خودم تو بدترین شرایط نرفتم نرفتم اتاق و در بستم انگار نبودم

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
سر چی دعوا کردید

صبح ميخواست بره سر كار خواست لپ تاب من رو برداره گفتم  من كلاس دارم لازمش دارم گفت باشه من ميام خونه شب كارام رو انجام ميدم  ديگه رفت  بعد از ظهر كه خواستم برم گفتم به جا اين كه لب تاپ ببرم دفتر ببرم بنوييم شايد بهتر ياد بگيرم رفتم وسط راه زنگ زد كه از اتوبوس پياده شو  منم پياده شدم اومده بود لب تاپ بگيره كه من با خودم نبرده بود! بعد كلي بحث كريدم منم اعصابم خورد شد سر كلاس نرفتم 

بهش ميگم من چقدر بايد تحمل كنم اين اخلاقت اون از شب دير اومدن (سر كاره ميدونم ) زود خوابيدنت بهم ميگه واسه اين دير نيام كه تو رو تحمل نكنم واسه تو دير ميام 😐😐😐😢😢😢 به خدااااااا من هميشه تو خونه شرايط رو واسه آرامشش فراهم كردم چيزي جز اين نبوده 

فکر کنم با یه مرد لج باز و یه دنده و قد نیوفتادی که بدونی  البته من خودم تو بدترین شرایط نرفتم ...

شما بهترین کارو کردی... 

بله خداروشکر با همچین مردی زندگی نمیکنم ,حتی تصور این جور مردا واسم دردناکه  ولی خب هر زنوشوهری دعواشون میشه دیگه 

ولی هرچی باشه وقتی بری مشکل چندبرابر میشه , یا رفتن باعث میشه چندنفردیگه مشکل بفهمن ,نظر بدن ,دخالت کنن و مشکل بزرگ تر بشه ,  و زنو مرد از همدیگه خیلی دور میشن

نظرمن اینه نظرشما هم محترمه واسم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چون دوری و بهش نرسیدی اینطور میگی...شوهرا وقتی ک آدمو تحقیر میکنن انگار دیگ آب جوشو میریزن تو سرت... ...

نه من همیشه هرچی دوست داشتم رو تا اخر دوست داشتم

مثلا پیش دانشگاهی بودم گفتم اگه ادبیات دانشگاه تهران قبول شم 

خیلی دوسش دارم

الان همه از دانشگاه متفرن میگن چرا تموم نمیشه

جرا فلانه

اما من دوست ندارم تموم شه

صبح ميخواست بره سر كار خواست لپ تاب من رو برداره گفتم  من كلاس دارم لازمش دارم گفت باشه من ميام ...

شوهرا همینطورن...شوهر منم میگ دیر میام نبینمت ...ولش کن شوهرا زیاد زر زر میکنن ب دل نگیر...زبون واس خودش نیس....

زن تو کوچه خیابون زیاد یکم جا خالی بدی پر میکنن جاتو....شوهرو باید بکشی ب طرف خودت...البته منم تو یادگیری ام هنوز کامل بلد نیسم...دعوامون نسبت ب اولا کم شده...چون اولا اون دعوا میکرد من صدبرابر جوابشو میدادم و گریه میکردم و بدتر میکرد...الان سکوت میکنم و از اونجا بلند میشم میرم جای دیگ