2777
2789
عنوان

حامله های عزیز تشریف بیارین

385 بازدید | 76 پست

من آخر هفته بیست و سوم هستم تا الان دوازده کیلو اضافه کردم خیلیم پرخوری نمیکنم اینم بگم که سه ماه اول اصلا اضافه نکردم و از هفته هشت تهوع شدید داشتم تا الان که ادامه داره و دمیترون مصرف میکنم به علاوه ی اینا تو گلوم همش خلط پر میشه و باعث تهوع بیشتر میشه حالا سوالم اینه شمام این علائم رو دارین و چقد وزن اضافه کردین واین درست که تازه سه ماه آخر بارداری وزن خیلی بیشتر میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب الان من تو شیش ماه دوازده تا اضافه کردم به نظرت تا آخرش خیلی بیشتر نمیشه یعنی ضرر نداره برام؟

من تازه باد هم کردم تو ۳۳ هفته وای خیلی بد شدم مثل پنگوئن

من کاربر قدیمی ام Maminaz 

من 29 هفتم تمومه 9 کیلو اضافه کردم، تا چهار ماه اول تهوع داشتم ولی بعدش خوب شد الان نسبت ب بعضی بوها تهوع دارم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

من حدود ده کیلو کم کردم ..55 بودم شدم 45...هنوز به وزن قبلیم نرسیدم حدود 54 شدم تازه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من۱۸ هفنمه

ولی علائم شما رو نداشتم

هر کس یه جوره کلا نمیشه مقایسه کرد

تا اخر سه ماه۲ کیلو اضافه کرده بودم الان گمونم خیلی بیشتر 😁

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین