2777
2789

نه خدایی چی زدی 😂😂😂

تو فک کن شب یلدا باشه وتو نینی سایت کسی تاپیک نزنه ششصدتاتاپیک میزنن حالا ببین

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یکماه کم یک شده😂😂😂

استارتر تروخدا بگو چه تدارکایی دیدی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه دلم رفت فک کردم جا موندم از یلدا😂😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
وا منم واسه همین موندم اخه یکی از کاربرا گفت ک تو این هفتس😯😯😯😯😯

میدونستی تقویم اختراع شده😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

برا امضاتم حتما صلوات میفرستم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

ن گلم اخه بمنم اشتباه رسوندن😢

خدایی نمیدونستی آخر آذره؟🤔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
نه خدایی چی زدی 😂😂😂 تو فک کن شب یلدا باشه وتو نینی سایت کسی تاپیک نزنه ششصدتاتاپیک میزنن حالا بب ...

اونم چی امشب کجایی ،امشب شوهرم میگه بریم خونه قوم ظالمین ، امشب چگونه گذشت، اینا قشنگه واسه امشب ، کادوی شب یلدا به نظرتون اجیل بخرم🤣

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اونم چی امشب کجایی امشب شوهرم میگه قوم ظالمین  امشب چگونه گذشت اینا قشنگه واسه امشب کادروی شب ی ...

از یک هفته قبلش تا یه هفته بعدش میزنن .حالاببین😄😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه