2777
2789
عنوان

وایییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست
نمک بریز تو کفشش فیلم ترسناک بذار اینا چیزایی بود که از نی نی سایت یاد گرفتم 😐😐

وامگه نمک ریختن تو کفش معنی داره؟ من شنیدم اونایی که مف پاشون صافه یا کفشسون بو میگیره نمک بریزن توش.بد نباشه یوقت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ خب اینم بعضی وقتا همینجوریه البته نه همیشه موندم چرا مامانش صداش نمیزنه بعد تازه هروقت مامانشم ...

اینجوری زیاد سخت نیست.معذرت می‌خوام اقوام شوهر من انگار می‌کنی اصن بچشونو نزاییدن نفرستمشون شب هم بشه یادش نمیکنن

امضا ندارم

بعضیا حوصلشون میگیره اینجوری رفت و آمد رو تحمل کنن.من که اصلا حوصله ندارم مخصوصا حوصله بچه های پررو رو اونم از خانواده شوهر .... وقتی حوصله ندارم ی جایی خونه میگیرم که زیاد نزدیک نباشه که خیلی بخوان برن و بیان. البته بستگی ب خانواده شوهر هم داره.اما وقتی خانواده شوهر پررو وبی فرهنگ باشن نباید نزدیکشون خونه بگیرید که حالا اینجور معذب باشین

وامگه نمک ریختن تو کفش معنی داره؟ من شنیدم اونایی که مف پاشون صافه یا کفشسون بو میگیره نمک بریزن توش ...

نمیدونم منم اینجا شنیدم عزیزم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بهش بگو عزیزم میشه بری خونتون میخوام بخوابم رفت درو قفل کن 

اصلا" روم نمیشه بگم همیشه شوهرم میگفت بهش یه جوری که ناراحت نشه ولی من نمیتونم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اوف که این که بهتر دختر جاری من از پیرزن بیشتر بلده ۸ سالشه ازالان تیکه میندازه ودورویی وفضولی و...م ...

اینم خیلی فوضوله ولی بیشتر من از خانواده هاشون ناراحتم چون اونا باعث میشن که اینجوری بشن حتی یه بارم به خواهرشوهرم به تیکه و کنایه گفتم که بفهمه اما انگار نه انگار

اینم خیلی فوضوله ولی بیشتر من از خانواده هاشون ناراحتم چون اونا باعث میشن که اینجوری بشن حتی یه بارم ...

اینا عادتشون دست خودشون نیست.۵ تا جاری دارم همه شون بچه هاشون ول کردن حتی ناهارو شام هم سراغشون نمیگیرن.با ۳ تاشون ومادرشوهرم همسایه م.یکیشون دخترش ۱ سال ونیمش صبح ساعت ۶ میندازه خونه مادرشوهرم ۹ شب میاد دنبالش.خودشم بیکاره.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اینجوری زیاد سخت نیست.معذرت می‌خوام اقوام شوهر من انگار می‌کنی اصن بچشونو نزاییدن نفرستمشون شب هم بش ...

عزیزم با هر کسی باید مث خودش رفتار کرد.من از وقتی عروسشون شدم جاریم از حسودی همه روز با هاشون دعوا میگرفت منم اصلا برام مهم نبود اصلا باهاش کحث نمیکردم.چون اصلا در حد خودم نمیدیدمش. کاراش و حسادتاش اصلا برام مهم نبود.اما نه اینکه کاراشو نبینم . گذشت و نزدیک عذوسبمون ی روز حاریم مه طبقه پایین خونه مادرشوهرم میشینن بچشو دنبال کرد که بزنه.حالا ببین چقدر بی فرهنگه که حساب نمیمرد ما تو خونه نشستیم.منم اون موقع زیاد نادانیشون رو سر ب سر نمیذاشتم.بچه اش هم بی نهایت قد و بی تربیت.البته از من خجالت میکشن.خلاصه مادرشوهرم پادرنیونی مرد که نزنتش.منم اصلا نگاش نکردم آدم بی فرهنگو .وقتی رفت پایین مادرشوهرم ب نوه اش گفت حالا عمو اینا خوبه خونه بگیرن موقع مامانت خواست دعوات کنه حداقل بتونی بری اونجا.منم غیظم گرفت گفتم یکی دیگه بچه پس میندازه من حمعش کنم .همون سد.موقع عروسی هم بالا رفتن پایین اومدن که نزدیکشون خونه بگیرم .اما رفتیم اونور شهر.دو کورس ماشین راه بود. میخوام بگم حرفو باید زد اما بحاش.اسایش خود آدم مهمتره.وقتی کسی پیشت هیچ ارزشی نداره و هیچ کاری برات نمیکنه چرا باید جور زندگیشو بکشی. من نه ازشون توقعی دارم نه اونا میتونن از من توقع داشته باشن.البته بگم خانواده شوهرم خیلی خیلی پرروعن

اقوام شوهر من همشون اینجورین  بچه جاریم یکوب خونمون بود چند بار فرستادمش خونشون دیگه فهمید نفر ...

خوشبحالت آخه میدونی چیه من خواهرشوهرم زن خوبیه کاری نداره بیچاره تازه برامون خیاطی هم میکنه فقط دخترش اینجوریه تازه چندبار دیدم مامانش دعواش میکنه میزنش ولی حرف گوش نمیده شوهرم میگه نمیدونم چرا اینجوریه!!!!! برا همین چیزی نمیگم 

اینا عادتشون دست خودشون نیست.۵ تا جاری دارم همه شون بچه هاشون ول کردن حتی ناهارو شام هم سراغشون نمیگ ...

خب عزیزم همینجوری سه چهار تا بچه پس میندازن.جاری منم سه تا بچه آورده چون اصلا تو خونه نیستن .همه اش پام یا خونه مادرشوهرم یا خونه خواهر شوهرم که نزدیکشونه. 

بعضیا حوصلشون میگیره اینجوری رفت و آمد رو تحمل کنن.من که اصلا حوصله ندارم مخصوصا حوصله بچه های پررو ...

آره بخدا راست میگی ماهم تازه اومدیم تو خونمون قبلا" جای دیگه مستاجر بودیم حالا به شوهرم میگم کاش بفروشی بریم میگه فعلا" نمیشه باید قیمت بیاد روش چه کنم دیگه مجبورم محلشون نزارم دوری و دوستی بهتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز