2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناله تو خواب مال دندونشه.دندونش دربیاد دیگه ناله نمیکنه

جدی ؟؟؟ وای دختر منم هفت ماهشه اکثرا تو خواب ناله میکنه و گریه میکنه جدیدا بشدت اذیتم میکنه ، عزیزم شما نمیدونی چیکار کنم که راحت دندونش در بیاد ؟؟؟

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
اهان خداکنه...بعضی روزا خیلی میخابه چی؟؟؟ مث امروز

ای کاش دختر منم میخوابید تا پستونک از دهنش در میاد بیدار میشه اوووف

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

[QUOTE=75041899]اهان خداکنه...بعضی روزا خیلی میخابه چی؟؟؟ مث امروز[ب نظرم خستگی روزای قبلش ک کم خوابیده رو درمیاره.پسرمنم هرچندوقت اینجوری میشدوالبته بعداز چندمدت ک کمتر میخوابید

[QUOTE=75041999]ای کاش دختر منم میخوابید تا پستونک از دهنش در میاد بیدار میشه اوووف[/QU               دخترمنم عزیزم بعضی روزا اینطوره بیشتر روزام خوابش بده فقط باید بغل باشه تا بیس دقیقه بخوابه.ولی بعضی روزا خیلی میخابه .همین نگرانم کرده

جدی ؟؟؟ وای دختر منم هفت ماهشه اکثرا تو خواب ناله میکنه و گریه میکنه جدیدا بشدت اذیتم میکنه ، عزیزم ...

من خودم تحمل کردم تا دربیاد ولی دولوژل از داروخونه بگیر دردشو کم میکنه و پیازچه هم دستش بدی به لثه هاش بماله خوبه گوشت لثه رو نرم میکنه تا راحتتر دربیاد

اهان خداکنه...بعضی روزا خیلی میخابه چی؟؟؟ مث امروز

خونومی مشکل بچتون چی بود بچه منم یکی دو هفتس اینجوره بد خواب شده وقتیم که بیداره خییییییلی اذیت میکنه بخدا دیوونه شدم از دستش تو خواب ناله میکنه شبا با گریه و ناله چندین بار از خواب میپره؟بچتون دندون درآورد؟؟؟خواهش میکنم جواب بدید