2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من چاق

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بستگی به قدت داره من قدم بلنده سایزم اینه ولی راضیم 

درکل حرف این و اون برات مهم نباشه خودت دوس داری چجوری باشی اگه ازظاهرت راضی نیستی ورزش کن همه چیزسلیقه ایه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

قبلا سایزم 42 بود و تپل محسوب میشدم. دوستم سایزش 42 بود و متوسط حساب میشد چون قدش 170 هست و من 162. 

الان پیشرفت کردم سایزم 44 هست و چاقم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان همه میان میگم ما یا ۳۸ ایم یا ۴۰😆😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

من دوست دارم برسم به سایز 40 اما سرشونه هام بازه و استخوان بندیم درشته. نهایت به 42 برسم.

و اینکه بهم میگن اگه از این لاغر تر بشی دراز میشی بجای خوش هیکل بودن

😍😍😍😍😍