2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

616 بازدید | 21 پست

وقتی میرم بیرون واقعا بوی بد بدن که بم میخوره حالم بد میشه؛؛(بخدا دست خودم نیست) بخصوص بچه های مدرسه ای مثلا پسر ۱۱ ؛ ۱۲ ساله😣😣😣چرا مادراشون بشون نمیگن؛؛ وای خدا با عرض معذرت بعضی خانما!!! دو ساعت وقت برا گریمت گذاشتی خب ی دوش میگرفتی😥نظر شما چیه شما هم با این موارد روبرو شدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاکسی میشینم تن مردا بو میده میخام خفه بشم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ما چه نظري داشته باشيم خو

مام از بو عررق خوشمون نمياد مسلما😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوبه الان کمی سرد شده تابستووون😷

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

از حمام که میاین زیر بغلتون جوش شیرین بزنین دیگه بو نمیگیرین

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من دیشب تو لوازم تحریر ی پسره کنارم ایستاده بود قشنگ بوی دنبه میداد😅😅

بخدا ی لحظه فک کردم دبه خیارشور و باز کردن و خراب باشه همچین بویی میداد پسره😣مادرش بوش نمیکنه🤔بوش تو خونه نمیپیچه🤔🤔

ضرر نداره؟ من پماد زینک اکساید رو امتحان کردم معرکه بود ولی گفتم ضرر داره

نه عزیزم روی پوسته دیگه خاصیت قارچ کشی داره م همیشه میزنم .زیر بغلم به مرور سفید تر میشه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!