2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ميگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز تو عقدی و این داستانا؟ به نظرم بهم بزن  نرو زیر به سقف باهاش

؟؟؟؟؟؟ تورو خدا راهکارهای عجیب غریب ندید !

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
شوهرمن ک اینطوری نیس.ولی اینک فک میکنن خودشون بیشترحالیشونه.اکثرا اینطورین ببخشیداگ شوهرتونو جمع بس ...

نه عزیزم اما کلا انسان یکبار زندگی میکنه

باید شاد باشه

چرا باید یه عمر با کسی زندگی کنه که همش بهش تذکر بده و شور و شوق نداشته باشه

خداروشکر که شوهرتون خوبه

عزیزم شاید فشار روشه ...اما نباید هم اونجوری به تو میگفت بالاخره داری عروس میشی 

اینا آرزوی اکثر خانوماست...

اما برای اینکه بزرگ بشه آدم باید بدونه چه حرفی رو چه جایی بزنه

و گذشت داشته باشه...شما الان حرف همسرتو نادیده بگیر...گرونی بهش فشار آورده اگه بچه بودی که انتخابت نمیکرد

سعی کن تو این شرایط از لحاظ فکری و مالی پشتش باشی

بهش امیدواری بده ..آرومش کن وقتی ذهنش دغدغه داره و درگیر خرج عروسیه

؟؟؟؟؟؟ تورو خدا راهکارهای عجیب غریب ندید !

این راهکارا فقط برای زندگی دیگران داده میشه . نوبت زندگی های خودشون برسه ماجرا فرق میکنه .

کلی گفتم نظرم به کاربر خاصی نیست و معمولا اسمها رو هم نگاه نمیکنم. پس قورتم ندن لطفا

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اره خب چند روز ديگه يه امتحان مهمم داره...

براهمینه که اینجوری گفته....سعی کن بهش امیدواری بدی و بهش بفهمونی موقعیتشو درک میکنی

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
به نظر من هم بچه اید در این مورد میتونستین از خواهری دوستی چیزی کمک بگیرین مردا تو این فازا نیستن

اخه همين مورد تنها نيس هميشه بهم ميگه برا همين ناراحت شدم ..امروزم فكر كردم خوشحال ميشه نظرشو بخام

این راهکارا فقط برای زندگی دیگران داده میشه . نوبت زندگی های خودشون برسه ماجرا فرق میکنه . کلی گ ...

دقیقا همینطوره به زندگی دیگران که میرسن چشم بسته پاسخ میدن 

چطور یکی که عقد کرده میتونه اینقدر راحت همه چیو بهم بزنه ؟؟ جنگله مگه ؟؟ یا خونه خاله ؟؟😑😐

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

دوستی جان !

اینجا خیلی نظرات رو می خونید !!

ولی 

نسخه ای ک برای زندگی کسی  ممکن جواب بده 

روی زندگی شخص شما  ؛ ممکن طوفان ب پا کنه !!!

و کاش 

قبل از نظر دادن 

بدونیم ک  کامنت هامون  روی آدمها ممکن خیلی اثر گذار باشه !!!!! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه همين مورد تنها نيس هميشه بهم ميگه برا همين ناراحت شدم ..امروزم فكر كردم خوشحال ميشه نظرشو بخام

ببین تو ذهنش چیه بیشتر روی چه بعدی حساسه بعد در همون بعد باهاش صحبت کن 

مَن هِدیه خُدام❤😍دَس خوش...

یمقدارش ناشی از دید ونگاه متفاوت زن ومرد برمیگرده ک خانما بیشتر توجزییات و رمانتیک میپسندن ولی اقایون کلی نگر و این مسائل و کوچیک می بینن بایستی همدیگه رو بیشتر درک کنید بخصوص همسرت یکم بیشتر خانما رو بشناسه