2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ميگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 46 پست
نامزد منم بهم میگه بچه ای بزرگ شو 😄😄 البته حق داره اون ۳۲ سالشه من ۲۲ 🤣🤣

خب من اصلا خوشم نمياد دوس دارم رو حرفام حساب باز كنه نه اينكه مثه بچه نگام كنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا  همشون همین نیستن شانس شما بده شوهر بد گیرتون اومده جمع نبندید لطفا

با یک کلمه حرف میگی شوهرش بده؟

شما که بیشتر بچه ای  

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

سوالای خانومانه رو بیا اینجا از خودمون بپرس 😜😜😜😜

ب نظر من با یه اهنگی ک خیلی دوسش داری برقص که هروقت فیلمتو ببینی شاد بشی . نه اهنگی ک صرفا همه میگن خوبه یا الان مد شده و ...

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹

عزیزم ناراحت نباش....شوهرت ذهنش درگیره...تو سعی کن با رفتارت و حرفات بهش آرامش بدی اینکه بدونه تو پشتشی در همه شرایط بهش دلگرمی میده

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
نه والا  همشون همین نیستن شانس شما بده شوهر بد گیرتون اومده جمع نبندید لطفا

شوهرمن ک اینطوری نیس.ولی اینک فک میکنن خودشون بیشترحالیشونه.اکثرا اینطورین

ببخشیداگ شوهرتونو جمع بستم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
دختر خوب  خیلی سوالات رو نباید با مردها  مطرح کرد و منتظر جواب هم موند ! نه تخصص شو دارن ...

دقیقا .

واقعا خیلی چیزا تو حوصله مردا نیست . اصلا هم بد نیست فقط دنیاشون هست . چیزی نیست که بخوای ازش دق بسازی 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دختر خوب  خیلی سوالات رو نباید با مردها  مطرح کرد و منتظر جواب هم موند ! نه تخصص شو دارن ...

من فقط نظرشو خاستم همين ...حالا سر اين موضوع نيس هميشه ميگه . فكر كرده ازدواج كرده فقط تو فكر پول دراوردن بايد باشه ديگه