2777
2789
عنوان

نظرسنجی

102 بازدید | 23 پست

بچها اگه بهتون بگن یجا برید کارآموز دبستان تا اردیبهشت بدون حقوق و بعدش ممکنه اونجا بگیرنتون و یجا دیگه مثل توانبخشی بگن برید بعنوان مربی با حقوق و استخدام و اینا چ میکردید؟؟؟؟؟

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
دومی بهتره، 

یعنی توانبخشی؟

بنظرت خیلی سخت نیس 😮

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دومی رو ب طور امتحانی  یک هفته میرفتم

ببینم می تونم با محیط و شرایط کار  سازگار شم  یا نه !

بعد تصمیم میگرفتم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خودت چی فکر میکنی؟؟

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

اگه روحیت حساس نیست مسلما دومی. اولی خیلی احتمال استخدام کمه و سر کار آموزا زیاد کلاه میره

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دومی رو ب طور امتحانی  یک هفته میرفتم ببینم می تونم با محیط و شرایط کار  سازگار شم   ...

خب اگه همچین فرصتی نباشه که بتونی تصمیم بگیری چی یعنی مثلا زود باید انتخاب کنی 

یعنی توانبخشی؟ بنظرت خیلی سخت نیس 😮

خب همه کارا سختی خودش رو داره، مزایاش اینه:

1-تا اردیبهشت 6 ماه حقوق می گیری 

2- رو احتمالات کار نمیکنی تو دبستانه حالا باید 6 ماه هرچی مدیره گفت بگی چشم تا اگه دلش خواست نگهت داره

3- حقوق توانبخشی به نسبت سختی کارش از یه معلم ابتدایی حتما بیشتره (البته اینو دقیق نمیدونم)

اگه روحیت حساس نیست مسلما دومی. اولی خیلی احتمال استخدام کمه و سر کار آموزا زیاد کلاه میره

عه جدی یعنی کارآموز کشکه؟

خودت چی فکر میکنی؟؟

خودم خسته شدم بسکه به هر دری زدم برا کار نشد دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم

عه جدی یعنی کارآموز کشکه؟

اکثر مواقع ایرادای بنی اسرائیلی زیاد میگیرن و از کارآموز خیلی کار میکشن آخرم اوناییش ک وجدان ندارن میگن ب این دلایل ب دردمون نمیخوری

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خب همه کارا سختی خودش رو داره، مزایاش اینه: 1-تا اردیبهشت 6 ماه حقوق می گیری  2- رو احتمالات ...

اره درسته مرسی😗

اکثر مواقع ایرادای بنی اسرائیلی زیاد میگیرن و از کارآموز خیلی کار میکشن آخرم اوناییش ک وجدان ندارن م ...

اره راست میگی اخه مدیره گفتش میخایم سال بعد یه کلاس اضافه کنیم اگه راضی بودیم میگیریم قرار چنتا کارآموز دبگه هم بگیریم ولی هیچکس نگرفت یعنی کسی نرفته  😑

بستگی به روحیه ات داره اگه توانبخشی میتونی کار کنی برو

😘😘😘