2789
عنوان

حمام...

| مشاهده متن کامل بحث + 366565 بازدید | 108 پست
جلو همه؟؟

خب بستگی ب خانواده داره ..خانواده شوهرم بشدت ریلکس هستن ..و واسشون مهم نیست ...تقریبا تایم هایی میرفتیم ک وقت استراحته ...ن وقتی همه سرحال و بیدار بودن 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا دختر؟من دوتا بچه دارم بعدازظهر که میخوابونمشون باهم خلوت میکنیم بعدش دوتایی میپریم حموم غصشو ...

😅

یهو بیاد. دم در. بگه مامان بیا بیرون جیش دارم 

چ خاکی ب سرم بریزم 

خوش بحالت معلومه حسابی خونه داری ک حساب کتاب همه چیت جداس 

آفرین 🌹

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
برو بابا جای ما کجا اونجا خالی بوده😂😂😂

الکی دیگه ،حالا تنهام نبودیما دوتا از دوستاشون با زناشون بودن ،نوبتی میرفتیم استخرجدا جدا اخرشم قاطی شدیم کلا خخخخ 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خواهر من حتی ب فضای حمام راضیم ک توش باشم با شوهرم بدون هیچی ببین تا این حد قانعم من😂😂😂😂😂

اقا

من حس میکنم استارتر از شوهرش میخواد دوتایی برن حمام

اسی راستشو بگو کلک

ولی دهنم سرویس شد دیگه عفونت گرفته بودم شدید وقتی اومدم هنوزم عکساشو تو یه رم قایم کرده خخخخت پخش بش ...

وای😆

ماهم رفتیم سرعین اب گرم

بعد پریشب اومدم عکس مسافرت او لبتاپ نشون دوستاموک بدم شوهرم نمیدونست اونارو جدا کردم فولدرو باز کردم بچه سکته کرد😂😂

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
خواهر من حتی ب فضای حمام راضیم ک توش باشم با شوهرم بدون هیچی ببین تا این حد قانعم من😂😂😂😂😂

اخی الهی اینقد اینجور ذوقا و خواستنا حال میده که رسیدنش و داشتنت خال نمیده خخخ

لطفا لایکم نکنید ممنونم