2789
عنوان

حمام...

| مشاهده متن کامل بحث + 366543 بازدید | 108 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره گلم سرچشمه های اب گرم مثل محلات سرعین و اینجور جاها داره

خخخخ ما یبار شمال رفتیم  شبی پنصدتومن وسط هفته دادیم استخر سرپوشیده گرفتیم رفتم توش دوتاییی خختتت جاتون خالی

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خخخخ ما یبار شمال رفتیم  شبی پنصدتومن وسط هفته دادیم استخر سرپوشیده گرفتیم رفتم توش دوتاییی خخت ...

اره ویلاهای شمالم میشه ادم بگیره

ک مجهز باشه ب سونا و استخر و جکوزی

خواهر پول ک باشه همه جیز هست

خوزستان!

اوه

خواستم بگم یا برید سرعین اردبیل😂

یا محلات اراک😆

اگر نه بیاید خونه ما خونه خالی کنم براتون😁😆من شیرازم.

الهی بگردم دورت خواهر باید صبر کنید تا خونتون ایشالله.

اگر نه بزن به پررویی به شوهرت بگو بره حموم بعد ترو صدا کنه بگه کارت دارم بعد یعنی برو کمرشو لیف بزن بعد یعنی تو هم یه دوش بگیری😉😉وای مردم از خنده.اوخی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
کی همسرت؟؟؟؟

اره 😐

البته من خودمم اگر. لباس ناجور بپوشم و زل بزنه بهم میگم ا نگا نکن روتو. کن اون ور زل نزن و قایم میشم 

تا الانم نگفتم بیا دونفره بریم حمام 

بعد الان دیگه با مادر شوهر زندگی میکنم 

ب زودی هم بچه میاد دیگه فرصت نمیشه هیچوقت 😞

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اره ویلاهای شمالم میشه ادم بگیره ک مجهز باشه ب سونا و استخر و جکوزی خواهر پول ک باشه همه جیز هست

اره بابا بعدم خوشمون اومد سه شب تمدیدش کردیم خخخخح دیگه هیچی پول نداشتیم فکر کن مست مست میپریدم تو اب اوووففف دلم خواست

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
اوه خواستم بگم یا برید سرعین اردبیل😂 یا محلات اراک😆 اگر نه بیاید خونه ما خونه خالی کنم براتون😁 ...

بهش میگم برات کیسه خریدم برو حمام بعد صدام کن برات کیسه بکشم

یا بهش میگم برو حمام بعد صدام کن واست واجبی بزنم کمرتو

جفتشو میگه نه

جلو مامان و بابام روت میشه؟

گفتم آره😂😁😆

اره 😐 البته من خودمم اگر. لباس ناجور بپوشم و زل بزنه بهم میگم ا نگا نکن روتو. کن اون ور زل نزن و ق ...

وا چرا دختر؟من دوتا بچه دارم بعدازظهر که میخوابونمشون باهم خلوت میکنیم بعدش دوتایی میپریم حموم غصشو نخور بابا فقط اراده بکن

بهش میگم برات کیسه خریدم برو حمام بعد صدام کن برات کیسه بکشم یا بهش میگم برو حمام بعد صدام کن واست ...

حالا یبار صدام کرد حوله بدم بهش گفتم منو صدا نکن من خجالت میکشم اخه باباش بازنشتس همهشه خونس

لطفا لایکم نکنید ممنونم