2777
2789
من پنج اذرنی نیم بدنیامیاد    

سلام ان شاءالله زایمان آسونی داشته باشی ونی نی سالم وصالحی داشته باشی.

ازتون خواهش می کنم موقع زایمانت بی زحمت برای حل شدن مشکلات زندگی خواهرم واز هم نپاشیدن زندگیش،شفای بچه ی دوسالش و هدایت یافتن شوهر بی غیرتش دعا کنی😢

برای برادرام دعا کن سلامتیشون برگرده وغم مادر جوونم پیرش نکنه.

برای نی نی هام دعا کن.بارداری پرخطرم و مادرشوهرم ناراحته که چرا قبل دختراش باردارم.هر روز برام بهونه میارن.

ازدست مادرشوهرم وخواهرشوهرام ونامادریم دلم خونه.فیلم بازی میکنن وزندگیمو به هم میزنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ان شاءالله زایمان آسونی داشته باشی ونی نی سالم وصالحی داشته باشی. ازتون خواهش می کنم موقع زایم ...

عزیزممممم... انشالله که همه مشکلاتت رفع بشن به حق این ماه عزیز 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
سلام ان شاءالله زایمان آسونی داشته باشی ونی نی سالم وصالحی داشته باشی. ازتون خواهش می کنم موقع زایم ...

الهی بمیرم برای دلت بهارجان حتمادعامیکنم مطمئن باش اسمتوموقع دردکشیدنام میگم.البته من سزارینیم بعدازعمل درددارم.ان شاء الله تودلی شمام سالم بیادبغلت خانومی وهمه مشکلاتت حل بشه بحق حضرت جوادالائمه.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

سلام استارتر جون منم ۵ آذر موعدمه  پری هام ۲۸ روزه است از تیر تو اقدامم فعلا نتیجه نگرفتم ایشالا این ماه بی بی مثبت میشه میرم آز 

آزمایش های قبل بارداری رو انجام دادم نرمال بود 

چن روزه کمر درد دارم و پهلوهام میدرده 

مثل ماه های پیش نیی علائم 

هراز گاهی هم سینم میسوزه  ولی نه زیاد  

نمیدونم حالا از سرما خوردگیه یا علائم پری ایشالا که پری نمیاد سورپریز میشم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سلام استارتر جون منم ۵ آذر موعدمه  پری هام ۲۸ روزه است از تیر تو اقدامم فعلا نتیجه نگرفتم ایشال ...

انشالللللللللهههههههه.. برای منم دعا کن عزیزم

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
الهی بمیرم برای دلت بهارجان حتمادعامیکنم مطمئن باش اسمتوموقع دردکشیدنام میگم.البته من سزارینیم بعداز ...

منم دعا می کنم بعد عمل هم درد نداشته باشی وخیلی زود سرپا بشی.سالم وخوشحال.

منم ۵آذرموعدمه علائم یکم سینه درد دارم 

چن ماهه اقدامی 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
یکساله مهرماه باردار شدم اما پوچ بود

ایشالا این ماه نتیجه میگیریم خدا دست خالیمون  نذاره به حق فاطمه زهرا