2777
2789
عنوان

اسم کوثر بدویید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 7242 بازدید | 52 پست
من میخوام اسم پسرمو بذارم متین برادشوهرم میگه مسخرش میکنن حالا کجاشو نمیدونم

والا تا ٨/٩سال پيش همه متينا پسر بودن الان يكي ميگه متين ادم شك ميكنه دختره يا پسر

اولين كسي كه ديدم اسمش متينه و دختره همين بازيگرس يعني شاخام درومد مگه ميشه متين كه اسم پسره

منو آذر صدا کنید😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی... ای داد

آره. کوثر معنیه خوبی داره ولی توی زبان فارسی ث همون س تلفظ میشه و باعث میشه بعضیا شیطنت کنن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
والا تا ٨/٩سال پيش همه متينا پسر بودن الان يكي ميگه متين ادم شك ميكنه دختره يا پسر اولين كسي كه ديد ...

اخه متینه دختر منم شنیدم ولی خب دوست دارم این اسمو

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خوب وقتی این قد شک داره نذاره بهتره چون احتمالش زیاده در اینده پشیمون بشه منم کوثر میشناسم که همین چ ...

جدی.. عجب... آخه واقعا یه وقت سلیقه مادره یه چیزه بعد بچه که بزرگ میشه.. نمیپسنده... بهشون میگم.. ممنون. 

دل خوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست😎
اخه ثبت احوال ثبت نميكنه من تعجب ميكنم فكر كن اسم يه خانم مهدي باشه!!!نميزارن اصلا اخه چون از القا ...

این آقا که میگم الآن ۳۵ ساله س اون موقع ثبت کردن دیگه اسم شناسنامه ایشه کوثر

نميدونم والا

چون پسر دايي منم اسماشون متين و مبينه برا همين خيلي تعجب كردم 

ولي قبول دارين متين بيشتر اسم پسرونه ايه تا دخترونه؟؟؟يعني ظرافت اسم دختر و نداره 

البته اين نظر منه

منو آذر صدا کنید😊
متين كه اسم خوب و قشنگيه شايد به خاطر اين كه اسم دختر هم هست ميگن نزار

متینه هست اسم دختر والا چه بدونم اونم تو شهر ما اصلا نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اخه ثبت احوال ثبت نميكنه من تعجب ميكنم فكر كن اسم يه خانم مهدي باشه!!!نميزارن اصلا اخه چون از القا ...

منافاتی نداره...معناش خیر کثیر ه...اتفاقا از نظر دستور زبان عربی هم ة تانیث نداره