2777
2789
عنوان

شب مهمون دارم

250 بازدید | 20 پست

شب شوهرم میخواد بیاد خونمون شام میخوام براش قیمه درست کنم

مادرشوهرم قیمه هاش خیلی عالی میشه منم قیمم خوب میشه ولی نه مثل اون 

چکارکنم قیمم غلیظ بشه و روغن بندازه کی باربزارم خوبه؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
لپه رو زیاد بریز ، برای غلظت هم میتونی سیب زمینی بندازی توی آب خورش که غلیظ بشه. از استخوان هم حتما ...

چراقیمه نپزم؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای غلیظ شدنش یکم خلال سیب زمینی بذار همراه مواد بپزه مابقی رو سرخ کن بریز روی خورشت موقع سرو 

حتما زعفران هم بریز خیلی خوش طعم میشه 

لپه رو هم با روغن اول تفت بده که له نشه 

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
برای غلیظ شدنش یکم خلال سیب زمینی بذار همراه مواد بپزه مابقی رو سرخ کن بریز روی خورشت موقع سرو  ...

کی باربزارم که هم جابیوفته هم له نشه

چون مادرش خیلی خوب میپزه و قطعا دو طعم رو مقایسه میکنه، بهتره یه غذای دیگه بپزی، این نظر منه

خب همه که مثل هم غذا درست نمیکنن

قیمه منم خوب میشه

چرا بجای قیمه خورشت گوشت و بادمجان درست نمیکنی خیلی طعمش عالییییی میشه

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
چرا بجای قیمه خورشت گوشت و بادمجان درست نمیکنی خیلی طعمش عالییییی میشه

چجوریه

چجوریه

اول ببین بادمجون دوست داره یا نه 

بعدش اول بادمجون جدا سرخ کن بذار کنار

گوشت گوسفندی رو همراه با پیاز خرد شده بذار تو زود پز بپزه مواظب باش گوشتت له نشه

وقتی گوشت پخت بادمجونارو بچین ته تابه لبه دار بزرگ گوشت و همراه ابش  بریز رو بادمجونا  البته قبلش یکم رب تفت بده بعد این کارا رو بکن بذار یکم با هم مچ بشن بعد آبعوره اضافه کن

اول ببین بادمجون دوست داره یا نه  بعدش اول بادمجون جدا سرخ کن بذار کنار گوشت گوسفندی رو همراه ...

اصل این غذا به طعم آبغورشه که واقعا عالی میشه