2777
2789

گلم ما این مورد رو نداشتیم

ولی هر توده ای هم سرطانی نیست.

علائمت چیاس؟

دکتر رفتی؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
گلم ما این مورد رو نداشتیم ولی هر توده ای هم سرطانی نیست. علائمت چیاس؟ دکتر رفتی؟

بله رفتم 

گفته سونو بدم

فرم سینم عوض شده 

ترشحات آب خون مانند 

خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله رفتم  گفته سونو بدم فرم سینم عوض شده  ترشحات آب خون مانند  خیلی نگرانم

درد هم دارین؟

تشخیص خود دکتر غیر از تجویز سونو چی بود؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

گلم نگران نباش توکلت به خدا باشه انشاالله چیزی نیست

عزیزم انشالله مشکلی نیست.من چندین ساله یه توده 5سانتی تو سینه دارم همش با دست حسش میکنم بارها رفتم سونو میگه چیزی خاصی نیست.حتی نیاز به دارو هم نداری.فقط سالی یکبار یه سونو مجدد بدی کافیه.الان شاید 7ساله دارمش.

مادرمم تو سینه اش کیست داشت آمپول زدن کشیدنش با سرنگ بیرون و تمام.دارو هم ندادن.

ته تهش تو بدترین حالت اگه خدایی نکرده سرطان بود.فقط 5ماه زمان میبره درمانت و بعدش کاملا خوب میشی.تا یک سالم دارو میده بخوری و چکاب باید داشته باشی.الان درمان سرطان سینه یکی از راحت ترین درمان هاست و داروهاش هم به وفور یافت میشه و تقریبا 100 درصد درمان پذیره.الکی سرطان را واسه خودتون غول نکنید.اونم سینه.

انشالله بلا دوره

خدایا شکرت   
توچه مدتی اینطوری شدی؟قبلش خودت سینتومعاینه نمیکردی توده ای چیزی لمس کنی؟

چند ماه پیش درد داشت داخل سینم خیلی شدید

الان ۲ماه که ی توده خودم حس میکنم که بعد تموم شدن قاعدگی بازم سر جاش بود

هم اینکه این ماه ترشحات خونی داشت سینم

رفتم دکتر که گفت حتما باید سونو بشی

دیگه نمیدونم

دوشنبه نوبت دارم