2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه این کارو میکنم 😁

البته الان تو ترک هستم. واسه اینکه اعصاب خودم خرد میشه. شوهرم همیشه با همکارای خانمش با لفظ  «شما» حرف می‌زد و رسمی.. 

آخرین بار دیدم با یکی خیلی خیلی راحت حرف زده اینقدر اعصابم بهم ریخت که نگووو.. 

فعلا بعدش چک نکردم. یه هفته ای میگذره

من😐البته فق اسمس هاشو😟خاع میخوام ببینم چقد تو کارتش پول هست😂

😂😂😂😂

ولی ما اصلا گوشی همو چک نمیکنیم گوشیم زنگ بخوره یا اس بیاد شوهرم دست نمیزنه رمزمم نداره

ولی من رمزشو دارم خودش نمیدونه ولی دارم😄😄😄

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

ما دقیقا ب قصد اسن ک چک کنیم گوشی همو برنمیداریم اما خب مشکلی هم نداریم.....رمز همو میدونیم و اثر انگشتامون رو گوشی هم هست.....اینستا و تل همسرمم تو گوشی من هست....همسرمم اینستای منو داره

😂😂😂😂 ولی ما اصلا گوشی همو چک نمیکنیم گوشیم زنگ بخوره یا اس بیاد شوهرم دست نمیزنه رمزمم نداره و ...

خب منم دیگ فق اسمسهای بانکیشو میخونم اونم فق موجودی میبینم میزارم زمین😂

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

والا برا ما گوشی من و تو نداره...نتش تموم شه میاد سراغ گوشی من...نت من تموم شه میرم سراغ گوشی اون...انیستا کار نکنه میرم سراغ مال اون حتی پیج من تو انیستای شوهرمم هس یه وقت نت نداشتم با گوشی اون چک میکنم....تلگرام تو گوشی شوهریه اما من استفاده میکنم....باهم از این حرفا نداریم