2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514401 بازدید | 57013 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام دوستان من برگشتم😄دلتنگتون شده بودم😌واقعا چه دلیل بیخودی بخاطر مرورگرم بود😑 سادات جان ...

سلام فاطمه جونی چفدر نبودت حس میشد واقعا دلم برات تنگ شده بود 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و هفتم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای مهیای عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini✔

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989

8.بنر

مزایای بیمه تکمیلی خانواده سامان

با خرید بیمه تکمیلی خانواده، می‌توان از مزایای زیر نیز بهره‌مند شد:

عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد

پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان

پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص

پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی

جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری

پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی

پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم

و...

قبل از بارداری باید تهیه کنید

اگر الان نیاز به عمل یا درمان خاصی دارید دیگه نمیتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید.بیمه تکمیلی رو در زمان سلامتی تهیه کنید نه بعد از بیماری.

09109643955 خانم صالحی

09125538568 اقای فلاح

بچه ها اگردنبال کار میگردین  از طریق لینک زیر میتونید با کار بیمه اشنا و استخدام بشین

لینک استخدام بیمه

http://collaboration.atiye24.com/?code=51885

خانم ها من تازه با تاپیکتون اشنا شدم تعداد صفحات زیاده و فرصت نمیکنم همه رو بخونم.اگر میشه خلاصه بگی ...

سلام خانوم خوش اومدی😍اولا که دوماه چیه که بخوای زودی استرس بگیری دوما برای زودتر باردار شدن و بارداری خوبی داشتن باید آرامش داشته باشی👌اینجا مثل قبل فعال نیست اکثرا دوستان مامان شدن و رفتن...فعلا ختم گروهی میزاریم و برای هم دعا میکنیم و انرژی مثبت می فرستیم.دوست داشتی تمرینات صفحه ی 272 رو بخون و انجامشون بده و عکس بفرست😊تاثیرات مثبتشو خودت خواهی دیدی👌

خانمها من دیروز پیام گذاشتم کسی منو راهنمایی نکرد.خودم کمی از تاپیک رو خوندم مال دوسال پیش بود برای ...

عزیزم من اکانتم مشکل پیدا کرده بود چند روزی نتونستم بیام.حتما👌خواستی شرکت کنی بگو من اسمتو وارد لیست میکنم از هرروزی شروع کردی حساب کن تا 40روز بشه مقداریشو با ما هستی و بقیه شو خودت تنها انجام میدی

دلبخواهیه نمازشو بخونی چه بهتر👌سختت بود فقط ذکرو میگی...

انگیزشی#  

در گذر از جاده ی زندگی آموختم که زندگی طولانی ترین داستان دنیاست...

که نمیشه زودتر صفحه آخرش رو خوند و برای دونستن آخر داستان، باید تمام عمر و هستیت رو صرف خوندنش کنی...

كه خدا عشقه و همیشه باید به باران رحمتش امیدوار باشم...

آموختم از هر کسی تنها به اندازه ی شعورش انتظار داشته باشم اینطوری کمتر اذیت میشم...

و اینکه آموختم كه زندگی سخته ولي من از اون سخت ترم💪💪💪

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و هشتم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای 1مامان عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان✔

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989

8.بنر

آموزنده#  

✖چرا زرافه فرزندش را لگد ميزند؟!

وقتي فرزند زرافه متولد ميشود روي خاك است و مادر بالاي سر او همانند يك برج بلند است حدس بزنيد چكار ميكند؟

يك لگد محكم به بچه ميزند!!!!!!

بچه نميداند كه تازه دنيا آمده

فكر ميكند كيست كه اينطور محكم به او لگد ميزند!!!!

بچه زرافه تا درد را احساس كند مادر لگد دوم را ميزند

بچه  اگر كاري نكند لگد سوم را هم ميخورد

بچه زرافه شروع ميكند به بلند شدن و روي پايش ايستادن

در همين حين كه كودك تلاش ميكند روي پايش بايستد مادرلگد سوم را ميزند

بچه ميافتد و اينيار بلند شده و شروع به دويدن ميكند!!!

و بعد مادر ميرود و بچه را به آغوش ميكشد و ميبوسد

ميدانيد چرا زرافه اين كار را ميكند؟؟

چون گوشت بچه زرافه بسيار تازه و نرم است لذا طعمه خوبيست براي شيرها و ديگر درندگان...

زرافه مادر نميتواند بچه را همانجا رها كرده  و برود برايش غذا تهيه كند

لذا يك لگد ميزند تا كودك را بلند كرده و مجبور به بلند شدن كند

لگد دوم را ميزند كه به خاطرش بياورد دوباره بلند شود...

👌زندگي مثل زرافه مادر است

گاهي لگدهاي محكمي ميزند

شكست ميخوريم دوباره بايد بلند شويم

هميشه يادمان باشد

✅فقط زندگي نكنيم بلكه سعي كنيم در زندگي رشد كنيم و بزرگ شویم...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌