2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514536 بازدید | 57013 پست
مرسی عزیز دلم انشالله 🙏🙏🙏 سلام خاله جونای خودم  من منتظر داداش و آبجی هستمااااااا بجنبیییی ...

اووووفه اییییی خدااااایا خداااایاااا ای جااااان ماشاالله گل پسری قندعسلی بخورمش 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز شانزدهم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای بنر عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989

8.بنر✔

خوشبختی#  

تو فرمانده لحظه های زندگیت هستی

ثانیه ها مامورند خوشبختی را به تو برسانند

شروع کن

خوشبختی همینجاست

کنار تو 

نگذار زندگی از مقابل چشمانت بگذرد و تو فقط نظاره گرش باشی...

زندگی را زندگی کن

ثانيه به ثانيه عمر را با لذت سپری کن

در هر کار و هر حال

کار، تفريح، رانندگی، آموختن، مطالعه، آشپزی، نظافت، خوردن و آشاميدن، حرف زدن، سکوت و تفکر، مهمانی رفتن، نيايش و....

زندگی فقط در رسيدن به هدف خلاصه نشده...

ما به اشتباه اينگونه مي انديشيم

درسم تمام شود راحت شوم،

غذايم را بپزم راحت شوم،

اتاقم را تميز کنم راحت شوم،

بالاخره رسيدم راحت شدم،

اوه چه پروژه ای تمام شود راحت شوم، 

تمام شود که چه شود؟

مادامی که زنده هستيم و زندگی مي کنم هيچ فعاليتی تمام شدنی نيست

بلکه آغاز فعاليتی ديگر است....

پس چه بهتر که در حين انجام دادن هر کاری لذت بردن را فراموش نکنيم

نه مانند يک ربات فقط به انجام دادن بپردازيم

به تمام شدن و فارغ شدن....

حتی هنگاميکه دستها را مى‌شوييم نيز مى‌توانيم با لذت اينکار را انجام دهيم؛

يکبار امتحان کنيد

آب چه زيبا آرام پوست دستتان را نوازش ميکند

به آب نگاه کنيد و لذت ببريد

و آنجاست که احساس خوب زندگی کم کم به سراغتان ميايد...

لذت باعث قدرتمند شدن می‌شود

به طرز باور نکردنی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس می‌شود

لذت بردن هدف زندگی است

تا ميتوانی همه کارها را با لذت همراه کن

حتی نفس کشيدن که کمترين فعاليت توست...😌

سلام مهیا جان خوبی؟کجایی منتظر خبرت بودم؟دیروز آزمایش دادی جواب چی شد؟

افت بتا پریود شدم فاطمه جون بازم آزمایش ها سقط بازم دکتر بازم برو بیا... من میرم و دست از تلاش بر نمیدارم تا موفق بشم 

خدا خودش خسته میشه بجا 1دونه 2تا باهم میده 

خیلی درد دارم خونریزی هم زیاده 

خدایا شکرت... 
افت بتا پریود شدم فاطمه جون بازم آزمایش ها سقط بازم دکتر بازم برو بیا... من میرم و دست از تلاش بر نم ...

فدای سرت و آفرین به روحیه ی قویت 👌✌ مطمئن باش به زودی به خواسته ت میرسی توکل بر خدا🌹🍃

سلام ختم امروز انجام شد الهی همگی و هر عزیزی نوبتشونه حاجت روا باشید الهی آمین التماس دعا

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز هفدهم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای حلمای عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa✔

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989

8.بنر

💎دکتر هلاکویی💎

✌عزیزم از " ترین" پرهیز کن، چرا که خوشبختی جایی هست که خودت را با کسی مقایسه نکنی

حتی نخواه خوشبخت ترین باشی

بخواه که خوشبخت باشی

و برای این خواستت تلاش کن، همین...!

یادمان هست که از وقتی به دنبال پسوند "ترین" رفتیم، خوشبختی از ما گریخت!

از 19/75 لذت نبردیم چون یکی 20 شده بود

👌از رانندگی با پراید و... لذت نبردیم چون ماشین های مدل بالاتری در خیابان ، در حال خود نمایی بود

👌از بودن کنار عشقمان لذت نبردیم چون مدرک تحصیلی و پول توی جیب او ، کمتر از بسیاری دیگر بود...

همچنین ، از خانه مان ، از شغلمان ، از درآمدمان ، از خانواده و دوستانمان و....

می خواهم بگویم تحت تاثیر آموزه های غلط، بسیاری از ما فقط به " بهترین، بیشترین و بالاترین" چسبیدیم

در نتیجه تبدیل به انسان هایی افسرده و همیشه نالان شدیم

👌گاهی زندگی سخت است و گاهی ما سخت ترش میکنیم...

👌گاهی آرامش داریم، خودمون خرابش میکنیم...

👌گاهی خیلی چیزا رو داریم اما محو تماشای نداشته هامون میشیم...

👌گاهی حالمون خوبه اما با نگرانی فردا خرابش میکنیم...

👌گاهی میشه بخشید اما با انتقام ادامه اش میدیم...

👌گاهی...گاهی...گاهی...