2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 516186 بازدید | 57013 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز پانزدهم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای تبسم عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989✔

8.بنر

خاطره_بازی#  

اينو بخون و اگه لبخندی زدی این لبخندو به دیگرون هم هدیه کن☺️😍☺️

✅بی سر و صدا وسايلتونو جمع کنيد، با صف بريد تو حياط، امروز معلم نداريد یادش بخیر ...😌

یادتونه❗️

✅تو نیمکت ها باید سه نفری می نشستیم بعد موقع امتحان باید نفر وسطی میرفت زیر میز 😐

یادتونه❗️

✅نوک مداد قرمزای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر میشد😌

یادتونه❗️

✅موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون که تقلب نکنیم😁

یادتونه❗️

✅یه مدت از این مداد تراشای رومیزی مد شده بود هر کی از اونا داشت خیلی با کلاس بود😀

یادتونه❗️

✅پاک کن های جوهری ک یه طرفش قرمز بود و یه طرفش آبی بعد با طرف آبیش میخواستیم خودکار رو پاک کنیم همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره میکردیم یا سیاه و کثیف می شد😣

یادتونه❗️

✅گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون نقاشی میکشیدیم بعد تند برگ میزدیم می شد انیمیشن😌

یادتونه❗️

✅زنگ تفریح ک تموم می شد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم😣

یادتونه❗️

✅تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم😌

یادتونه❗️

✅وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میداد😄

یاد باد آن روزها یاد باد...

سلام مصی جان خوبی فسقلت خوبه؟😍❤خوشحال شدم پیامتو دیدم🌹

سلام عزیز دلم 😘😘😘😘😘😘

شکر خوبه .. کم کم داره شیطنتاش بیشتر میشه 

قربونت برم من همچنان منتظر  خبرهای خوش از شماها هستماااااا🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩

خیلی دوست دارم تو ختم ها شرکت کنم اما نمی رسم زیاد بیام تاپیک.. تمام اون روزای سخت تو این تاپیک با قانون جذب ، دوستای خوب و دعا های خیرشون و ختم ها بهم آرامش داد و ثمره اش ی پسره ک خدا بهم بخشیده ‌

انشالله قسمت و روزی تک تک دوستای نازنینم همیشه بیادتون و دعاگوتونم 😍😍😍😍😍  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
تو رو خدا مصی جون دعام کن عزیزم

از وقتی پیامتو دیدم برات صلوات فرستادم عزیز دلم استرس اصلا برای خودت و کنجد کوچولو خوب نیستاااااا ... 

انشالله هر چی ک خیره برات پیش میاد عزیزم 🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیز دلم 😘😘😘😘😘😘 شکر خوبه .. کم کم داره شیطنتاش بیشتر میشه  قربونت برم من همچنان من ...

عزیزمی😘😘😘خدا حفظش کنه براتون🙏🌹انشالله فارغ التحصیلی و دامادیش😍❤

عزیزم الهی شکر😍😍😍ممنون از دعاهای خوبت مامان مهربون❤😘

عزیزمی😘😘😘خدا حفظش کنه براتون🙏🌹انشالله فارغ التحصیلی و دامادیش😍❤ عزیزم الهی شکر😍😍😍ممنون از ...

مرسی عزیز دلم انشالله 🙏🙏🙏

سلام خاله جونای خودم 

من منتظر داداش و آبجی هستمااااااا بجنبیییید 🤗🤗😋😋😋😍😍😍 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مرسی عزیز دلم انشالله 🙏🙏🙏 سلام خاله جونای خودم  من منتظر داداش و آبجی هستمااااااا بجنبیییی ...

عزیزدلم😍😍😍❤❤❤ماشاالله تپلی خان😙😙😙خداحافظ و نگهدارش باشه انشالله زیر سایه ی پدر و مادر🙏🙏🙏