2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514415 بازدید | 57013 پست

سلام ختم امروز انجام شد الهی همکیتون حاجت روا باشید بخصوص دوستی که نوبتشون هست الهی آمین التماس دعا

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز ششم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای فاطمه ی عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi✔

7.تبسم1989

8.بنر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش#  

💎خداوند همه چیز من است...

💎با او هیچ چیز از دست نمی رود ؛

💎وقتی با خدا حرف میزنی هیچ نفسی هدر نمی رود ؛

💎وقتی با خدا راه بروی هیچ از توانت کم نمی شود ؛

💎وقتی منتظر خدا باشی هیچ لحظه ای تلف نمی شود ؛

💎وقتی به خدا اعتماد کنی هرگز شکست نخواهی خورد...

سلام ختم امروز رو به نیت حاجت روایی فاطمه جون عزیز خوندم انشاالله که دلش خوشحال باشه.

ببخشید چند روز نت نداشتم ولی ختم رو انجام دادم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز هفتم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای تبسم عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989✔

8.بنر

عزت_نفس#  

🔹غالبا جلوی آینه خودم را ورانداز می‌کنم و می‌گویم نسل شماها منقرض شد عزیزم. می‌فهمم که مفهوم زیبایی عوض شده ولی چه بد شد که این مدلی عوض شد. گاهی به عکس پروفایل زن‌ها نگاه می‌کنم و دنبال کسی می‌گردم که پیکری زنانه و طبیعی داشته باشد.

🔹کمی شکم، کمی پهلو، کمی خط‌ها و ترک‌های حاصل از تغییر وزن در طول زمان. محصول طبیعی زندگی. کسی که رد زندگی را بشود رویش دید. کسی که از الگوی امروزه تبعیت نکند و خودش برای خودش معیاری باشد.می‌بینم که کمتر کسی عکسی از خودی که هست دارد.

🔹چاق‌ترها عکس بسته‌ای از صورت دارند. در عکس‌های دسته‌جمعی، اغلب کسانی که چاقند، خود را قایم می‌کنند یا پلان اول عکس نمی ایستند. یکی می‌گوید خجالت می‌کشم. یکی می‌گوید من با این هیکلم عکس تمام قد هم بگیرم؟ حتما آن یکی دستش را می‌چپاند زیر گلویش و عین ژوکوند لبخندی تصنعی می‌زند که لپ‌هایش به نظر نیایند. چه خبر است؟ این تویی یا نه؟ چطور از این بدن طبیعی جذابت خجالت می‌کشی؟ از این فرم‌های به‌غایت زیبا؟ چون مجله‌های احمق دارند در مغزت نقاشی می‌کشند؟

🔹دوستم دیشب نوشت از عکس من خوشش می‌آید چون زنی طبیعی در عکس می‌بیند. خودش هم همین‌طور است. آغشته به طبیعت. بله این منم. همیشه خودم را همین‌طوری که هستم دوست دارم. این بدن یعنی که من چهل سال در این جهان زیسته ام و در برف و باران و آفتابش راه رفته‌ام ‌و ازغذاهایش خورده ام و عشق کرده‌ام و زاییده‌ام.  من با یک عروسک باربی به لحاظ هستی‌شناختی فرق دارم.

🔹کاش یک‌طوری بشود که بشر به خوشحالی طبیعی برگردد. به زیست طبیعی. بدن‌های طبیعی. نه این که خیلی عقب برگردد. همین چهل پنجاه سال پیش هم کافی‌ست، جایی که مادران ما خیلی قشنگ و عمیق بودند. دامن‌های قشنگ می‌پوشیدند و کمی شکم و کمی پهلو باعث نمی‌شد غمگین باشند و بروند ته عکس بایستند.زندگی در بستری از صلح با خود جریان داشت . مادران ما روزنامه و کتاب می‌خواندند و از جهان خبر داشتند و خودشان را دوست داشتند. 

🔻همه چیز تغییر کرد و بعضی چیزها بهتر شدند مثلن زن‌ها حقوق خود را بیشتر شناختند اما آخر زنی که با بدن خودش آشتی نباشد چطور ممکن است بتواند آزادی‌اش را پس بگیرد؟ خودت را همینطور که هستی دوست بدار❣️

عزت_نفس#   🔹غالبا جلوی آینه خودم را ورانداز می‌کنم و می‌گویم نسل شماها منقرض شد عزیزم. می‌فه ...

چقدررررر متن عالی و زیبایی بود. تلنگر بسیار بزرگی بهم زد. سعی میکنم با خودم آشتی کنم. ممنون بابت این متن زیبا🌺🌺🌺🌹🌹🌹

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
چقدررررر متن عالی و زیبایی بود. تلنگر بسیار بزرگی بهم زد. سعی میکنم با خودم آشتی کنم. ممنون بابت این ...

😍😘خودمم خیلی دوسش دارم❤

متاسفانه واقعیت اینه اما خیلی وقته به فراموشی سپرده شده...

عالیه👌😌خواهش میکنم گلم🌸🍃

سلام مهربونای خودوم حالتون چطوره ؟ ایشالو همگی شاد و سرحال باشیت 

فاطمه عزیزوم شرمنده نتونستم بیام تاپیک و اعلام کنم 

به نیت شما ختم رو انجام دادم و کلی هم واست دعا کردم 

امروز هم ختم رو به نیت خودوم و همه ی دوستان انجام دادم 

الهی هر چی خیر و خوبیه تو زندگیتون رخ بده 

دوستون میدارم 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم