2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514537 بازدید | 57013 پست

✔حدیث کسای روز بیست و سوم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای حاجت دل نیکناز عزیز هم دعا کردم انشالله به زودی و به حق این ماه عزیز حاجت روا بشی عزیزم🙏🌷

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و چهارم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای سادات عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات✔

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرامش#  

کاش در همین ساعت ،

همین لحظه ،

همین ثانیه هایی که می گذرند ،

به خودمان قولی دهیم...

باید بپذیریم گاهی مجبوریم مشکلات را نادیده بگیریم و اِلّا این زندگی روی خوشش را نشانمان نمیدهد...

چاره ای نیست گاهی باید بیخیالِ همه چیز شد و گذشت اینکه بنشینی روبروی مصبیت ها و رنج ها ،

زل بزنی به چشم هایشان ،

دوای هیچ یک از دردها نیست...

بیا کمی عاشقانه تر خدا را بخوانیم ، 

کمی زیباتر زندگی کنیم

و لذت ببریم از داشته هایمان...

کمی برای خودمان زندگی کنیمو نگران حرف های بی پایه ی مردم نباشیم...

کفش های کتانی ساده یمان را بپوشیم کمی قدم بزنیم

کاش در همین ساعت ،

همین لحظه ،

همین ثانیه هایی که می گذرند ،

به خودمان قول دهیم نگذاریم هیچ چیز و هیچکس سدِّ راهِ زیبایی های این زندگی شود ، هرچند کوچک🌸🍃

حاتم ابراهیم زاده

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و چهارم از ...

سلام عزیزوی دلوم 

شرمنده همگی شدم نت ندشتم بیام اما به یاد تک تکتون بودم و هر روز حدیث کسا رو می خوندم 

دشتگل صبورم 

نیکناز مهربونم 

سادات عزیزوم 

ان شاالله حاجت روا بشین  

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 
           🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و چهارم از ...

به نیت سادات جان حدیث کسا خوندم🙏❤

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

✔حدیث کسای روز بیست و چهارم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری سادات عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز به زودی دامنت سبز بشه عزیزم🙏🌷

روز بیست و پنجم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای انجل عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل✔

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

💖💖💖بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ ان شاءالله به حق امام حسین(ع ) و یارانشون همگی حاجت روا بشیم.💞💞التماس دعا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
         🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و پنجم از ختم حدی ...

مامان فرشته به نیت شما و عزیزان دیگه حدیث کسا رو خوندم 

ان شاالله هر چه زودتر خوش خبر میای 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 

✔حدیث کسای روز بیست و پنجم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری انجل   

عزیز هم دعا کردم انشالله به حق این ماه عزیز به زودی دامنت سبز بشه عزیزم🙏🌷

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیست و پنجم از ختم حدی ...

به نیت انجل عزیز حدیث کسا خوندم🙏

الهی حاجت روا بشید همگی

انجل جان بیا بی بی چک مثبت بزار ما منتظریم🤗

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

روز بیست و ششم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای حلمای عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما✔

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

👌هرگاه زندگی را جهنم دیدی

سعی کن پخته از آن بیرون آیی

سوختن را همه بلدند...

👌زندگی در هر صورت نبرد سختی است...

اگر حین این نبرد کمی آواز بخوانیم و بخندیم

شاید زندگی آسان‌تر شود...

👌|قَالَ اِنَّمَا اَشکُو بّثِّی وَحُزنِی اِلَی الَّلهِ|

گفت : من غم و اندوهم را ، تنها به خدا می‌گویم...

یوسف/۸۶

✔حدیث کسای روز بیست و پنجم و زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی هممون خوندم و برای بارداری انجل   & ...

ممنونم فاطمه عزیزم الهی که خدا بزودی حاجتتو بده با این قلب مهربونت و دل پاکت.فداتم عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.