2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 515457 بازدید | 57013 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز نوزدهم از ختم حدیث کسا ...

برای حاجت دل نسرین جون حدیث کسا خوندم 

الهی خبرای خوب🙏❤

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

حدیث کسا رو برای حاجت روایی دعا کنید خوندم 

عزیزم از خدا میخوام هرانچه که میخوای بهت بده

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

امروز روز خودمه حدیث کسا رو برای بارداری سالم خودم خوندم انشالله هرچه زود تر خدا ی نی نی سالم بهم میده

الان از پیش دکترم میام آزمایش خودم و دید معاینه سونو همه اوکی بود 

مال شوهرم نگاه کرد گفت با این اسپرم میخوای باردار بشی؟ گفت اگه خوب نشه ای یو ای 😢

اما بعدش دل داریم داد دارو برای شوهرم نوشت

منم امضامو امروز عوض کردم منتظر معجزه خدام 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

خدایی که من میشناسم
دقیقا اون لحظه ای که هیچ امیدی نداری
و تلخ ترین لحظاتت رو تجربه میکنی
اگه دلتو بهش بدی،
چنان آفتابی به زندگیت میندازه
که نورش تمام دنیای اطرافت رو روشن میکنه

امروز روز خودمه حدیث کسا رو برای بارداری سالم خودم خوندم انشالله هرچه زود تر خدا ی نی نی سالم بهم می ...

انشالله به زودی معجزه ت میاد تو دلت شک نداشته باش💪💪💪همینکه شکر خدا بدن خودت آماده س بیشتر راهو رفتی انشالله آمادگی شوهرت هم خیلی سریع انجام میشه🙏

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیستم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای @تبسم۱۹۸۹ عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم✔

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین

آرامش#  

برای خودت دعا کن که آرام باشی ؛

وقتی طوفان می آید ، 

تو همچنان آرام باش

تا طوفان از آرامش تو آرام بگیرد🌊🌊🌊

برای خودت دعا کن تا صبور باشی ؛

آنقدر صبور باشی ،

تا بالاخره ابرهای سیاه آسمان کنار بروند و خورشید دوباره بتابد⛅⛅⛅

برای خودت دعا کن تا خورشید را بهتر بشناسی🌞🌞🌞

ﺯﻧﺪﮔﻲﻫﻴﭻﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺑﻦبست نمیرسد ،

کافیست چشم باز کنیم و راههای گشوده ی بیشماری را فرا روی خود ببینیم

خدا که باشد ،

هر معجزه ای ممکن میگردد...

ایمان داشته باش که قشنگترین عشق ،

نگاه مهربان خداوند به بندگانش است💖💖💖

زندگی را به او بسپار 

و مطمئن باش که تا وقتی پشتت به خدا گرم است ،

تمام هراس های دنیا خنده دار است...

سلام مینا مامان جان خوبی؟خوشی؟روبه راهی؟کم پیدایی خانوم🌷ممنون از یادآوری خوبت انشالله حتما انجامش م ...

سلام عزیزم خداروشکر. شما خوبید ؟ انتقال جنین دادم منفی شد .  دوباره برای درمانم  طب اسلامی شروع کردم.

انشالله به حق امام حسین  همه  حاجت روا بشن بزودی  نی نی ها شون بغل کنن.

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز بیستم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی ...

به نیت تبسم مهربون حدیث کسا خوندم ❤

الهی خبرای عالی🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام عزیزم خداروشکر. شما خوبید ؟ انتقال جنین دادم منفی شد .  دوباره برای درمانم  طب اسلامی ...

ممنونم شکر خدا🌷خیره انشالله🙏

انشالله تو این ماه عزیزم اونم طبیعی نی نی میاد تو دلت و بعد 9ماهم میپره تو بغلت😊❤