2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 514537 بازدید | 57013 پست

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز هفدهم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔شروع ختم ⬅ 99.05.10 (عید قربان😍)

✔پایان ختم ⬅ 99.06.18 (19 ماه محرم😍)

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای @بنر عزیز❤

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر✔

9.دعاکنید

10.نسرین

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز هفدهم از ختم حدیث کسا ر ...

به نیت بنر عزیز حدیث کسا خوندم

الهی حاجت روا بشی 🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✔من باور دارم تمامی رویاها و سرنوشتی که خداوند در قلب شما نهاده است محقق خواهدشد...

✔شما نباید آنقدر به دیگران وابسته شوید تا احساس لیاقت و ارزشمندی که در وجودتان احساس می کنید، به رفتاری که دیگران با شما می کنند ، بستگی داشته باشد

نیازی نیست منتظر بمانید تا دیگران شما را قبول کنند، کافیست خودتان، خودتان را قبول داشته باشید.

#جول_اوستین

برای همگی و بنر عزیز حدیث کسا رو خوندم انشالله همگی حاجت روا بشیم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

✔همه فکر می‌کنند که فرمول عجیب و غریبی باید وجود داشته باشد تا زندگی شان دستخوش تغییرات عمیق شود...

ولی بسیار ساده است همه چیز از احساس و اندیشه و باورمان آغاز می شود...

احساست را عالی کن،

باورهایت را تغییر بده،

خیرو خوشی دیگران را بخواه،

افکار منفی را آرام آرام از بین ببر،

اهدافت را واضح کن،

آنوقت زندگیت همانی میشود که میخواهی...

روز هجدهم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای @دعاکنید   عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید✔

10.نسرین

💎دکتر احمد حلت💎

✅۱۰ روز ، روزه فکری بگیرید

🌟قانون اول : در ۱۰ روز آینده ، هیچگونه فکر منفی که باعث تضعیف روحیه‌تان می‌شود به ذهن خود راه ندهید .

🌟قانون دوم : هرگاه متوجه شدید یک فکر منفی به سراغ شما آمده است (حتما خواهد آمد) بلافاصله امواج منفی را از خود دور کنید . بدین ترتیب که در ذهن خود و یا با صدای بلند به افکار منفی پیام ایست بدهید . ذهن و جسمِ ما با هم در ارتباط هستند و بر یکدیگر تاثیر می‌گذارند .

🌟قانون سوم : در ده روز آینده فقط به راه حل مسایل فکر کنید ، نه به مسایل ؛ و سعی کنید برای هر مساله‌ای که به نظرتان رسید ، راه‌حل‌های ممکن بیابید .

🌟قانون چهارم : چنانچه در این ده روز دچار خطا شده و خود را غرق در افکار منفی یافتید ، ناراحت نشوید و خود را سرزنش نکنید . اگر بلافاصله فکرتان را تغییر دهید این خطا قابل برگشت است اما اگر این خطا به مدت قابل ملاحظه‌ای ادامه یافت ، تا صبح روز بعد صبر کنید و دوباره از روز بعد به مدت ده روز دیگر ، روزه فکری بگیرید .

🚩🚩🚩گرفتن این روزه کار آسانی نیست ، ولی باور کنید که نیروی شگفت‌ انگیزی در این تمرین به ظاهر کوچک نهفته است .

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز هجدهم از ختم حدیث کسا رو به ن ...

روز ۱۸ حدیث کسا رو خوندم الهی حاجت دل همگیتون براورده شه زود زود🙏

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
       🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹 روز هجدهم از ختم حدیث کسا رو به ن ...

حدیث کسا رو به نیت حاجت روایی همه خوندم و برای دعا کنید وییییژه دعا کردم 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 

روز نوزدهم از ختم حدیث کسا رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به حق این روزها و اعیاد بزرگ به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خوندن حدیث کسای امروز رو میفرستیم برای @nasrin1400 عزیز❤

1.تبسم

2.فاطمه

3.دشتگل

4.نیکناز

5.سادات

6.انجل

7.حلما

8.بنر

9.دعاکنید

10.نسرین✔

آرامش#  

💎برای رسیدن به آرامش سه چیز را ترک کن :

اینکه دائم دیگران را کنترل کنی،

اینکه بخواهی دائم مورد تأیید دیگران قرار بگیری،

اینکه بخواهی دائم در مورد دیگران پیش داوری کنی یا خود مورد پیش داوری قرار بگیری...

💎همیشه بگو :

خدایا

کمک کن دیرتر برنجم،

زودتر ببخشم،

کمتر پیش داوری کنم 

و

بیشتر فرصت دهم...