2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

278 بازدید | 21 پست

دوستان عزیز من قبلا ازپماد  زینک اکساید فیروز برای زیربغلم استفاده میکردم خیلی خوب وخوش بو بود وواقعا از بوی بد وعرق کردن نجاتم میداد

حالا تموم کردم وگیرم نمیاد توی شهرستان هستم چه مارکی بگیرم به غیر از فیروز که همون کارایی  رو داشته باشه والبته خوشبو ؟؟؟

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معمولا مام ها همشون خوشبوان مثل مای و نایک و داو و کلی مارک دیگه. ولی چون شیمیایی ان عوارضم دارن مثل خشن شدن پوست زیر بغل وقتی خشکه و تیرگی..

ولی اگه از خاک مرداب استفاده کنی بهترین نتیجه رو میگیری چون کاااامل بو رو میگیره عالیه.

عطاری ها دارنش عوارضشم کمتره چون طبیعیه

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜
عزيزم هر روز اصلاح كن و دوش بگير بعد از دوش هم حتما اسپري زير بغل بزن ديگه بو نميده

اره همینکارو میکنم ولی خوب  بجای اسپری از زینک اکساید استفاده میکنم خیلی مفیده علاوه بر اینکه ضرر نداره اینجوی که میگن  مرسی ازراهنماییت

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

عزیزم این خاک یا سنگ مرداب سرب داره و خیلی خطرناکه و به مرور مشکلات خاص خودش رو میاره. پماد زینک هم چون منافذ عرق رو می بنده اونم خوب نیست که مداوم استفاده بشه. بهترین کار اینه روزانه یه دوش سبک بگیری و بدنت رو با شامپو بدن مناسب بشوری و بعد از حموم از اسپری و مامهای مخصوص بدن استفاده کنی. از اسپریهای بدن هم خوبه استفاده کنی