2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی😧

165 بازدید | 16 پست

بچه ها چند روزی بود یکی بهم زنگ میزد میدیدم ناشناسه جواب نمیدادم یه بارم پیش شوهرم بودم باز زنگید پیامم میده یه بارم ج دادم که بگم اشتباهه ولی حرفاشو کش میداد عزیزم و اینا😦 منم قطع کردم حالا موندم به شوهرم بگم یانه کار درستیه بگم؟ 

واینکه چه جوری میشه اسم طرفو با شمارش پیدا کرد کسی میدونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما بگو شوهرت ته دلش خوشحالم میشه که ازش تو این مورد کمک میخوای :) واسه مادر من یه مزاحمی پیدا شده بود بابام زنگ زد تهدید به شکایتش کرد و فحش خواهر و مادر به جونش کشید :| رفت که رفتا اصن خبری ازش نیست چندین ساله 😂😂😂

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜
بنظرم به شوهرتون بگید تا سوتفاهم پیش نیاد براشون

آره منم میگم بعدا بفهمه میگه چرا نگفتی از یه طرفم اگه بگم تا آخرش میره ببینه کیه شده شکایتم میکنه میدونم

بگی به شوهرت بهتره ولی کاش همون اول میگفتی

یه بار پیش خودش بودم زنگید تا خواست ج بده قطع شد گفت حتما اشتباهه اگه یه بار دیگه هم زنگید بده من امروزم از صبح زنگ میزنه شوهرم شب کاره خوابیده پیامم میده هیچ کدومو پاک نکردم هنوز 

یه بار پیش خودش بودم زنگید تا خواست ج بده قطع شد گفت حتما اشتباهه اگه یه بار دیگه هم زنگید بده من ام ...

به نظرم شمارشو مسدود کن که نه پیامش بیاد نه بتونه زنگ بزنه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
حتما حتما بگو شوهرت ته دلش خوشحالم میشه که ازش تو این مورد کمک میخوای :) واسه مادر من یه مزاحمی پیدا ...

آخه بدبختی اینجاست که یه بارم پیش اومده بود تا شکایت رفت حالا جالبش اینه طرف اسمم میدونست آخ شوهرم رگشو میبریدی خون نمیومد که کیه اسم رنمو میدونه خلاصه آقا پلیسه گفت ولش کنین باید دادسرا و اینا رو بگردین که کلی وقت میخواد فقط تونستیم شمارشو مسدود کنیم شوهرمم قبلش فحش بارونش کرده بود

هنوز مزاحم تلفنی هم هست؟ اخه این روزا دخترا ی علاف بیشتر از پسراست

آره والا منم یاد قدیم افتادم دوران مدرسمون خخخ میگم نکنه آشنا باشه و قصد بهم زدن زندگیمو بکنه😁