2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم....

184 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها.مامان من خیلی خیلی مهربونو مامان‌خوبیه ولی یه اخلاقی که داره و منو خیلی ناراحت میکنه اینه که مثلا یهو به ادم میگه من میدونم امسال میمیرم(دور از جونش) دوسال پیش گوشش درد میکرد اومده بود خونه ما که مراقبت کنم ازش بعد میگفت من میدونم جنازم ازین خونه میره بیرون😢دیروزم خونشون بودم گفت احساس میکنم امسال روستامونو نمیبینم دیگه...

بخدا هروقت این حرفارو میزنه من تا چند وقت خوابای بد میبینم ذهنم درگیر میشه.همینجوریش وسواس از دست دادن عزیزامو دارم...😢😢

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مامانم بعضی موقع میگه یهومنم قاطی میکنم میگم همش انرژی منفی میدی ببین آخرش با این حرفات کدوممون وبکشی اونم میترسه یهو انرژی منفی بزنه یکیمون وبکشه تا چند وقت دیگه نمیگه

خونواده منم اینجوری ان.فقط رو اعصابن و استرس الکی وارد میکنن ب ادم .یکاری میکنن ک ما زودتر اونا بمیر ...

اره بخدا.یبار به خالم گفتم انقدر دعواش کرد.گفت تو یه حرفی میزنی میری نمیدونی چه عصابی از دخترت خورد میکنی چه استرسی بهش میدی

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
من مامانم بعضی موقع میگه یهومنم قاطی میکنم میگم همش انرژی منفی میدی ببین آخرش با این حرفات کدوممون و ...

منم بهش میگم یه مدت نمیگه ولی باز شروع میکنه.

اره بخدا.یبار به خالم گفتم انقدر دعواش کرد.گفت تو یه حرفی میزنی میری نمیدونی چه عصابی از دخترت خورد ...

دقیقااا .یعنی من چنان تموم زندگیم الان پر از استرسه ک باور نمیکنی .هر مشکلی ک دارم الان همش منشا گرفتع شده از استرس هامم ک نمیدونم چجوری کنترلشون کنم .

خسته تر از تو منم .باورم کن 
دقیقااا .یعنی من چنان تموم زندگیم الان پر از استرسه ک باور نمیکنی .هر مشکلی ک دارم الان همش منشا گرف ...

صبح با سردرد از خواب بیدار شدم انقدر که خوابای چرتو پرت دیدم.کلا رو زندگیم تاثیر مستقیم داره شوهرمم میپرسه چته نمیتونم بگم