2777
2789
عنوان

کمکککککک

333 بازدید | 25 پست

پسرم ۳ ماهشه ی ساعت پیش پوشکش رو باز کردم گذاشتم کنارم تا یکم هوا بخوره پاهاش منم خواب رفتم الان که بیدار شدم میبینیم مدفوع کرده و دستش رو به مدفوعش زده و تو دهنش کرده 😭😭😭 خیلی نگرانم چیکار کنم؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مدفوعش رو خورده ببرش دکتر

رو زبونش یکم زرد  میزنه...یعنی چی میشه؟؟😭😢😢

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
بچه رو کثیف باز گذاشتی  پوشکو باز  کنار بچه گذاشتی  🤐😲

بچه کثیف نبود پوشکش رو هم انداختم دور

رو زبونش یکم زرد  میزنه...یعنی چی میشه؟؟😭😢😢

عزیزم نگران نباش فقط ببرش دکتر

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام
سرکاریه عایا؛؟😨😨 اخه این چه کاریه میکنی؟ اونقدر خئابت میومد که بچه وپوشک رو به حال خودشون گذاشتی ...

دیشب تا صبح بیدار بود دیگه صبح چشام باز نمیشد😢😢

وااااااا مگه میشه مگه داریم ؟  ان شاالله که سرکاریه

سرکاری نیست بخدا😔😔😔