2821
2789
عنوان

درد شدید

139 بازدید | 16 پست

سلام.خانوما پنج هفته و سه روزه هستم.از ساعت سه شب درد شدید در سمت راست شکمم دارم.از چی میتونه باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لک ندارم.نمیتونم از جام بلند شم.

بادکترم800کیلومتر فاصله دارم.بدشانسی اینجاس فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه ویزیت داره،امروز نمیتونم تماس تلفنی هم داشته باشم.

وحشتناک تخمدان سمت راستم درد میکنه

نکنه خارج از رحمه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
لک ندارم.نمیتونم از جام بلند شم. بادکترم800کیلومتر فاصله دارم.بدشانسی اینجای فقط روزهای یکشنبه و سه ...

دکتر نرو بری الان برات سونو مینویسه که برای بچه خیلی بده ، دردت انشاالله نشونه ی تغییراته رحمته داره آماده میشه واسه نه ماه بارداریت فقط استراحت مطلق باش تا جای بچه محکم بشه

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
تازه رفتم شش هفته

عزیزم اصن لازم نیس امرو هم مث بقیه روزا بلند شی ب کارات برسی امروز فقط یچی بخور و استراحت کن 

ان شالله چیز خاصی نیس بجای فکرای منفی صلوات بفرست تا دلت اروم شه 

برام دعا کنین،شاید ب دل شما دلم شاد بشه

به نظر من بهتره سونو بدی از اینکه داخل رحمه مطمئن بشی لااقل تا هفته ی هشت خیالت بابتش راحته حتما برو پیش یه دکتر خوب یا تیتر بتا رو بررسی کن یا سونو بده ساکو ببینن بیشتر دردا تلقینی هستن باور کن یه بار مطالب سایت رو میخوندم در مورد خارج رحم آخر شب بدنم کل علائمشو نشون داد ساعت یک شب با درد و ترس وحشتناک رفتم خدا رو شکر داخل رحم بود هر چند دور از جون شما سقط شد منظورم اینه که دردا رو تفسیر نکن خیلیاش طبیعیه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
2790
2823
2791
2779
2792