2777
2789
عنوان

کیا تنهان..

161 بازدید | 22 پست

سلام امشب باز تنهامو...شوهرم رفته جای دور واس کار....منم تنهام واقعن کم آوردم...مخام زااااار برنم گریه کنم...کوتا صبح شه😢😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

سه ساعت دیگه صبح میشه ناراحت نباش

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چراخونه مامی،مادرشوهرنمیری؟؟

مامانم دوووور....خونه مادرشوهرمم اصلن راحت نیسم ک تنهایی رو ترجیح دادم...رفتنی خونه متدر شوهر همش بعد اومدنم غیبت و تهمت میزنه بهم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مادرت نزدیکت نیس بری خونشون؟

ن ..خیبیلی دوووور

اوووف بمیرم سخته تنهایی.

خدانکنه....

مخام گریه کنم زار بزنم شوهرمو فحش بدم بکشمش...خدایا خسته شدم ب امام حسین...چقد سختی تنهایی بدبختی