2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426853 بازدید | 46621 پست
آره یلدا یادمه چه روزایی بود اون روزارو با همه استرساش دوست داشتم ، اصلا با شما که حرف میزنم آرامش میگیرم
مثلا تصمیم گرفته بودم نیام اینجا اما انگار اینجا با زندگی من گره خورده

مائده عکس مماختو دیدم عالیه مبارکت باشه دوستم ، آخه مائده ضربش همچین کوچیکم نبود دستش به اندازه کل صورت منه

یلدا بعکس
انشان منم اون اوایل چسب میزدم بلد نبودم تا به تا می شد

سحر منم یه بار دست خودم محکم خورد به بینیم هفته ی سوم عملم بود همون روز رفتم پیش سامی گفت چیزی نمی شه فقط درد داره. چیزیم نشد. نگران نباش
LilySlim Weight charts

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مائده جان بنظر من که اصلا اینطوری نیست و اصل هم خودتی که مماخت رو دوست داشته باشی و داری به حرف کسی هم گوش نکن .

منم میخوام همین کار رو بکنم.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
ممنون یلدا خانوم،
من همین کارو میکنم ولی چون پره ها یکسان نیست این چسب درست جفت و جور نمیشه.

رزالین خانوم،درسته ولی الان من 54 روزه عمل کردم
دیگه اخرای چسب زدنمه.:)

سحر خانوم امیدوارم مشکلی پیش نیومده باشه.که قطعا نیومده.
بچه ها سلام من امروز رفتم با مقدم فرد وقت عملمو فیکس کردم خیلی اد کاراش خوشم اومد
بش گفتم زودترین وقت و بده بخاطر یه سری مسائل که باید زود عمل نم همین 5 شنبه یعنی 2 روز دیگه داد
میشه بگین چه کارائی باید انجام بدم و چی بخورم و..... ممنونم
امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....