2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426985 بازدید | 46621 پست
سلام.سال نوتون مبارک.من عضو جدیدم.راستش همه صفهاتو خوندم.مفید بود خیلی.اما راستش دوس داشتم 1کم راجبه دکتر مجلسی بیشتر بدونم که اینجا چیزی ندیدم زیاد.میشه لطف کنین اگه چیزی میدونین بگید؟ممنون میشم
سلام nune عزیز خوش آمدین

راستش یکی از دوستان من خالش پیش دکتر مجلسی عمل کرده بودن و راضی بودن البته خیلی خیلی طبیعی کار میکنن و بیشتر سعی میکنن که عیبی بینی رو برطرف کنن . و هزینه جراحیشون تا 6 یا 7 میلیونه . این اطلاعات جزئی بود که من داشتم .
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان خوبین؟ممنون میشم جوابم رو بدین. من بینیم مورد خاصی نداشته یکم خیلی کم روش بر امده بود که باید دقت میکردی. چند روز پیش پسرم با سر رفت تو بینیم. ورم و درد و خلاصه دکتر رفتم گفت خیلی کم و جزیی مو برداشته در واقع خیلی ناچیزه فقط تیغه بینی انحراف پیدا کرده بهم گفت باید سه ماه بگذره تا بشه عمل کرد در حالی که میگه این مو برداشتگی اینقدر کمه که به چشم نمیاد فقط روی برامدگیم یکم بیشتر شده ورما تقریباخوابیده. به نطرتون چیکار کنم؟ نظر دکتره درست بوده؟ یا برم پیش ی پزشک دیگه؟ ممنون میشم جوابم و بدین.

صبا جون سلام عزیزم . بنظر من پیش یه دکتر دیگه برین نظرات دکتر خیلی درست و مهم تره ما اینجا همگی یه اطلاعات کلی در مورد جراحی بینی و زیبایی داریم که از هم اطلاعات بدست آوردیم اطلاعات ما خیلی دقیق و مصمم نیست بنظر من برو پیش یه دکتر دیگه نظر اون رو هم بپرس اگر قرار به عمل باشه که به امید خدا بعد از همون زمانی که بهتون میگین میرین و عمل میکنین. ولی انشاا... که چیز خاصی نیست و زود خوب میشه.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
سلام به همه
صبا
به نظر من پیشه یه دکتر دیگه هم برو که حتمآ متخصص گوش و حلق و بینی باشه قضیه رو براش بگو اما نه با آب و تاب که فکر کنه خیلی نگرانی و بخواد از آب کره بگیره و عملت کنه و هم از لحاظ فیزیکی و هم مالی برات دنگو فنگ شه اونم برای چیزی که نیازی نبوده
نمیخوام به دکترها توهینی بشه اما همه ی ماها ممکنه تو جایگاهه شغلی که هستیم و راجع بهش اطلاعات داریم بخوایم یه کم آب و تاب ماجرا رو زیاد کنیم
با یه رادیولوژی ساده میشه حداقل انحراف و شکستگی و موارده اینطوری رو تشخیص داد
امیدوارم مشکلی نباشه :)

مائده جان لینک تاپیکه تجربه رو ندارم، برام بزار میام سر میزنم
سلام دوستان حالتون چطوره دلم خیلی تنگ شده برای همتون سال نو بر همه مبارک چند روزی مسافرت بودم وقت نکردم اینجا سر بزنم کی عمل کرده کی نکرده صفحه زیاد شده تو این مدتی که نبودم وقت نکردم بخونم عزیزانی که عکس گذاشتین اگه ممکنه بگید عکساتونو کدوم صفحه گذاشتین من 10 روز دیگه عمل دارم برام دعا کنید

نحوه چسب زدنه شبا
(کسایی که دیگه روزها از چسب استفاده نمی کنند و فقط شبها چسب میزنند)

n88pifkj1fmxaerjjhnq.jpg

بعداز مدتی چسب زدن، توصیه میگردد که بیمار شبها قبل از خواب فقط چسب را به بینی خود بزند و صبحها بعد از بلند شدن از رختخواب نوار چسبها را بردارد علت این امر آنست که در هنگام دراز کشیدن موقع خوابیدن تورم بافت صورت بویژه ناحیه عمل شده بینی تشدید می گردد و زدن نوار چسب باعث میشود که تورم بینی در هنگام دراز کشیدن به حداقل برسد.
مائده
لینکه تاپیکه تجربه رو لطف میکنی عزیزم

نورا
2 روز بعد از عمل اوج ورماته یعنی امکان داره چشمات باز نشه از ورم، امیدوارم اینجوری نشه اما احتماله دیگه
از روز 3 و 4 بهتر میشه و اکثر ماها که عمل کردیم اینجوری بودیم برای همین اگه وقت آرایشگاهتو جابجا کنی خیلی بهتره
من روز دوم حتی سختم بود برای در اوردنه تامپون برم مطب