2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426829 بازدید | 46621 پست
سلام دوستان خواهش میکنم یک دکتر برای ترمیم بینی در تهران بگید سه بار عمل کردم با سه دکتر متفاوت 😭😭 ...

خداوکیلی ۳ بار عمل کردی با کدوم دکتر ها من هم عمل بینیم افتضاح وقتی فکر ترمیم می افتم پشت گردنم داغ میکنم تنم میلرزه.لبم آتیش میگیره با کیا عمل کردی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
سلام دوستان عزیز،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه ،فقط بخاطر احساس دین و انسانیت این پیام رو خاستم از د ...

عزیز فیلم همون کورتن یا چیه ژل

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان عزیز،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه ،فقط بخاطر احساس دین و انسانیت این پیام رو خاستم از د ...

فیلر منظورمه

سلام عزیزم. من 7ماهه عمل کردم پیش دکتر احمد رضاییان ولی داغوونهه افتضاح بینیم کجه و قوززده.اصلا هم ز ...

به امام حسینمنم افسردگی گرفتم دکترم محمد رضا نجفی بود کج.زیز تیغه آویزون.سوراخ های نا متقارن خداا من تقریبا ۴ ماه عمل کردم خیلی حال روح وروانی خرابه خودش میگم ورمه موندم چه کنم اگر اسم ترمیم بیارم همه منو میکشن  

یا امام رضا غریب از خوندن تاپیک هاا ترمیم هاا حالم بد شد خدااااا غلط کردم غلط کردم عمل کردم خدایا سمت زیبایی دیگه نمیرم فقط کارم به ترمیم نکشه خدایا نذر میکنم خوب بشه کجی بینیم مدلش طبیعی بشه به نوزاد مد نظر کمک مالی  کنم در حد توانم خدددددداااااا غلط کردم به ترمیم نکشم  

*لی لی خانومی* پست ها: 333 عضویت: 16/2/1392 1392/6/5 1:52 ب.ظ مریم خیلی خوبه بینیت .... نم ...

سلام ببخشید پیش دکتر ادهم عمل کردید؟ راضی بودید؟

درکل چطور دکتری هست؟ من نظرات زیادی راجبشون پیدا نکردم 

عمل پروتز چانه

چه کسی کاندید جراحی پروتز چانه است ؟

بیمارانی که فکر می کنند چانه ندارد یا چانه آنها کوچک است. همچنین:

• عقب بودن چانه
  • بیمارانی که چانه باریکی دارند و می خواهند چانه عریض تری داشته باشند.
  • چانه کوتاه که ارتفاع عمودی بیشتری می خواهند
  • بیمارانی که فاصله نوک چانه تا گردن آنها کم است.
  • بیمارانی با انقباض دایمی عضله چانه.

جراحی زیبایی صورت

مراقبت‌های لازم پس از پروتز چانه شامل چه کارهایی است؟

معمولا بیمار چند ساعت پس از عمل جنیوپلاستی(زیباسازی چانه)، از بیمارستان مرخص می‌شود. بنابراین ادامه روند درمان باید در خانه انجام شود. اگر 

سلام دوستان کسی هست بینیشو پیش دکتر سبزاری یا میمنه عمل کرده باشه.مشهد.میخواستم عمل کنم پیش سبزاری باز نوبت گرفتم میمنه هم برم ـلطفا اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه ممنون

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.