2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426853 بازدید | 46621 پست
سلام به همه دوستان عزیز. من الان یکی دوسالی هست که دارم تصمیم میگیرم که بینیمو عمل کنم یا نه .الان ت ...

منکه رفتم پیش دکتر بهزاد فرخی بینی مو جراحی کردم جدا خیلی راضی بودم از کارشون. روی بینی من قوز داشت نوک بینی ام هم یکم گوشتی بود تمام ایراداش برطرف شده و هم اینکه یه فرم قشنگی به بینی ام داده .. همیشه دعاشون کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم ها

من ۵ روز عمل بینی کردم،مشهد جای دکتر حامدی

دکترم کارش خوبه،آتل گذاشته برام

از روز دوم که صورتم پر از ورم بود خودم که نگاه کردم بینیم به سمت چپ کج بود،البته قبل عمل هم همینطور بود ولی کم

قرار بود این مورد درست کنه،الان میبینم بازم کج ولی بیشتر از قبل،تابلو دیده میشه

امکانش هست ورم باشه،یا آتل بد گذاشته باشند،یا واقعا کج شده

از نگرانی دارم سکته میکنم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام خانم ها من ۵ روز عمل بینی کردم،مشهد جای دکتر حامدی دکترم کارش خوبه،آتل گذاشته برام از روز دو ...

سلام منم همین مشکل رو دارم  از روزی که گچ و برداشت چسب زد بینیمو دیدم از روبه رو به یه سمت کجه بینیم خود دکترمیگه نه کج نیست اصلا قبول نمیکنه نمیدونم درست میشه یانه به خاطرورمه یا ایراد کاریه دکتره😔

سلام دوستان  بین دکتر سیاوش صفوی و شهریار یحیوی کسی نظری داره؟

سلام، شنیدم کار دکتر یحیوی خیلی خوبه اما من ۱۲ سال پیش ، پیش دکتر صفوی عمل کردم کارشون عالی بوده و خیلی راضی هستم کاملا طبیعی عمل میکنن

سلام دوستان من تقریبا یک ماه و چند روز جراحی بینی انجام دادم اما همچنان احساس کیپی و تودماغی بودن میکنم طبیعیه؟خیلی نگرانم ....کسی تجربه ی کیپی بعد از عمل نداره؟ ی سوال دیگه شما برای تمیز کردن بینی تون از گوش پاکن استفاده میکردید؟

سلام دوستان من تقریبا یک ماه و چند روز جراحی بینی انجام دادم اما همچنان احساس کیپی و تودماغی بودن می ...

کجا عمل کردی با کدوم دکتر منم میخوام نهایتا تا یماه دیگه عمل کنم نمیدونم کجا برم

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 
سلام بچه ها منم یک هفته است ک عمل کردم بینیم غوز داشت    الان گچ رو بینیمه نمیدونم فرم بین ...

مبارکه کجا عمل کردی یکم اطلاعات بده نمیدونم پیش کی برم خسته شدم بسکه گشتم.

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 

من تو قزوین یه دکتر خوب می شناسم که کارش حرف نداره خودم کارشو از نزدیک دیدم . دکتر فرشید صفدریان بینی رو متناسب با صورت درمیاره نه زیاد کوچیک نه بزرگ. تو اینترنت نمونه کاراش هست منکه همش سایتشو دنبال می کنم خیلی نمونه هاشو دوست دارم . 

سلام اگه کسی با دکتر شیروانی یا محبی یا کلانتر یا نراقی عمل کرده یا اطلاعاتی داره لطفا نظرش رو بگه اینکه بعد از چند سال از عمل دماغشون مشکل پیدا نکرده!

انتخاب من برای عمل بینی یکی از اینهاست

خیلی طبیعی می خوام دماغم استخوانی با قوز و نوک افتاده است 

سلام اگه کسی با دکتر شیروانی یا محبی یا کلانتر یا نراقی عمل کرده یا اطلاعاتی داره لطفا نظرش رو بگه ا ...

سلام من از نزديك كرهاى شيروانيرو ديدم كه عالى بود دكتر نراقى خيلى گرونه البته شيروانى هم بالاى٢٠ميگيره