2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست
بچه کسی از کارهای دکتر موحدی .. یحیوی . محسن حجت .. و دکتر میلانی دیده ؟ مطب هر 4 تا رفتم حجت کار خوب و بد داشت ولی مطب بقیه کارها زیادی ندیدم و چندتا با چسب دیدم .. بینیم گوشتی استخونی و از نیمرخ کشیدس ولی غوز نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من چتد ماه هست که اینجا چراغ خاموش حرفاتونو دنبال میکنم خودم چند ماهی هست که تصمیم به عمل گرفتم تا امروز که به این نتیجه رسیدم که عضو نی نی سایت بشم مانی جان متوجه شدم شما با مجلسی عمل کردید که جزو لسیت من هم هست. منتها اینجا حرفا ضد و نقیضه...میشه یکم تجربیاتتو بگی. و یه سوال دیگه من از کارای سامی هم خوشم اومده اما تمام مدلاش تو سایت از روبرو کجه... من حساس شدم یا اینطوره فعلا هم پیش کوچک زاده و یزدانفر ویزیت شدم اما.........................
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو سایت شدم قراره دکتر شهریار یحیوی منو عمل کنه دماغم گوشتیه خیلی استرس دارم اصلا نمیدونم انتخابم درسته یا نه؟ گالری عکس هاش خیلی خوب بود. از صحراییان هم خیلی تعریف میکنند واقعا نمیدونم چیکار کنم اینجا کسی از دوستان با یحیوی عمل کرده؟
من سری اول میخواستم برم پیش یحیوی ؛ خدا رو شکر با سجادیان عمل کردم و واقعا راضیم دمش گرم بعد از دو سال برگشتم تهران از لارستان شیراز دوس داشتم یه روتوشی بشم ولی دکتر گف ننیخواد واقعا هم وقتی دماغ گذشتمو بیاد میارم وحشت میکنم الان هم دکتر تو اینستاش عکس و کلیپمو گذاشته.... میتونین برین یه دیدی بزنین dramirsajadian این ادرس اینستا دکتر هست که عکسا عمل کرده هاشو گذاشته mojijoker هم اینستا خودمه
سلام دوستان من خیلی وقته که تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. متاسفانه چون کرمان زندگی میکنم، به دکترای خوب تهران دسترسی ندارم و صرفا از عکسای وب سایتشون و همینطور خوندن تاپیک تجارب کسانی که عمل کردن، به یه نتایجی رسیدم. تو شهر خودمون هم چند تا دکتر خوب هست که به مطبشون سر زدم. بینی من گوشتیه و 5.5 سال پیش توی باشگاه نانچیکو خورد و تیغش یه کم انحراف پیدا کرده. از نیمرخ قوض مختصری داره ولی سایزش از روبرو خیلی بزرگتر از اندازه استاندارده. از بین دکترای تهران، دکتر حسنانی رو انتخاب کردم و از بین دکترای کرمان هم دکتر عربی و دکتر قرائی؛ حالا تو انتخاب بین این سه تا موندم و واقعا نمیدونم کدوم واسه من بهتره... کسی هست که پیش دکتر حسنانی عمل کرده باشه؟ یا اینکه بتونه تو انتخابم راهنماییم کنه؟ یا اصلا دکتر بهتری واسه بینی گوشتی سراغ داشته باشه؟ اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم واقعا...
سلام. من صرفا برای راهنمایی به خانوم نگار عضو شدم. من 5 سال پیش پیش دکتر ناصر مرادی عمل کردم و البته راضی نیستم. دماغ من استخوانی بود و جزء بینی های خیلی راحت الان شکل دماغ من زینی شده یعنی وسطش یدفعه خیلی گود میشه. البته از روبرو شکل بینی کاملا اکی هست ولی خوب از پهلو و سه رخ اصلا راضی نیستم. یه منشی داشت دکتر اونموقع خیلی زبون باز بود و اون من رو خام کرد که پیشش عمل کنم. بعد 6 ساعت که دکتر پشت سر هم عمل میکرد تازه اومد سر من و نتیجش هم که خب معلومه چی میشه. غیر از مشکل ظاهری از همون موقع یکطرف بینیم چسبندگی داد و از اون سال من بیشتر وقتها به جای بینی با دهان نفس میکشم. مخصوصا وقتی کمی تند راه برم یا خونه رو جارو کنم اگه نتونم با دهان نفسم بکشم خفه میشم. مدتهاست قراره برم پیش یه دکتر دیگه و دوباره عمل کنم ولی دیگه دلشو ندارم. تا ببنیم بعدا چی پیش میاد. ضمن اینکه یه خانم دیگه از فامیلامون به من نگفته بود رفت پیش دکتر مرادی. اون مشکل غوز نداشت و فقط میخواست نوک بینیش کوچکتر شه . من که دیدمش اصلا انگار نه انگار که عمل شده بود هنوز نوک بینیش کاملا بزرگ بود خودش هم شاکی بود.