2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426831 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان .صحت جان ناراحت نباش بنظر من بینیت تغییر می کنه من از روزی که گچو برداشتم اینقدر تغییر کرده که انگار یه دماغ دیگه شده هیچ شباهتی نداره امیدوارم که تا 2/3 ماه دیگه بینیت همونی بشه که می خوای خیلی زوده که بخوای به روتوش فکر کنی.من الان با وجود اینکه قوز داره هنوز که نمی دونم ورمه یا نه باز به خودم دلداری می دم که درست می شه
مهر ....دکتر یحیوی .راضی نیستم
من خیلی راضیم فعلا...خیلی بینیم طبیعیه .برامم مهم بود...نوک بینیم خیلی خوبه خداروشکر ولی بالای بینیم ورم داره که همه میگن کارای فرهنگ پر ورمه
بنظر من اگه کسی بینیش شکستگی داره و استخونیه یه سر به مطب فرهنگ بزنه...
7آبان 1392 .دکتر فرهنگ.
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم کار دکتر علامه برای بینی گوشتی چطوره بینی من بالاش اسخونی و پایینش یکمی گوشتیه.
وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن بهت نشون داد ، تو 1000 دلیل برای خندیدن بهش نشون بده.