abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 عنوان اونایی که استخدام بخش خصوصی بودن بیان 133 بازدید | 10 پست سلام خانونهای عزیزی که امسال توی استخدام بخش خصوصی ثبت نام کردند بیایین ایا سال قبل هم ثبت نام کردید؟اگر بله به نظرتون سوالات چه طور بود ؟امسال رو چطور ارزیابی میکنید ؟ اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم 1397/08/29 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 من پارسال شرکت نکردم امسال شرکت کردم توی کدوم دسته ثبت نام کردی ؟ نظرت راجع به این استخدام مثبته یا منفی ؟ اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم
ریحاااانه عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 890 توی کدوم دسته ثبت نام کردی ؟ نظرت راجع به این استخدام مثبته یا منفی ؟ راستش زیاد جدیش نگرفتم من رشته م مهندسیه
abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 راستش زیاد جدیش نگرفتم من رشته م مهندسیه به نظر من میتونه گزینه ی خوبی باشه چون امسال دومین سالشه اصلا موندم چی بخونم چی نخونم چی به چیه اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم
ریحاااانه عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 890 به نظر من میتونه گزینه ی خوبی باشه چون امسال دومین سالشه اصلا موندم چی بخونم چی نخونم چی به چ ... من چیزی نخوندم فکرم نمیکنم بخونم اگه میخوای بخونی منابعی که معمولا برای رشته ت توی آزمونا میاد رو بخون عمومیا هم که مشخصه
abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 من چیزی نخوندم فکرم نمیکنم بخونم اگه میخوای بخونی منابعی که معمولا برای رشته ت توی آزمونا میا ... عمومی نداره البته فکر کنماطلاعات عمومی و هوش و سوالت اختصاصیه اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم
ریحاااانه عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 890 عمومی نداره البته فکر کنم اطلاعات عمومی و هوش و سوالت اختصاصیه من دفترچه شو دقیق ندیدم
abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 من دفترچه شو دقیق ندیدم ممنونم گلی اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم
abrishamdokht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 164 خواهش میکنم موفق باشی همچنین اگر خدا نخواد نه یه قدم جلو میری نه یه قدم عقب بر میگردی حالا که همه چی دست خداست مراقب دلامون باشیم