عسل۹۸ مدیر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3550 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست سلام دوستای گلم..ایشالا حال دلتون مثل حال من نباشه😔بخدا دارم دیوونه میشم خیلی دلم گرفته. هرچی که دعا میکنم خدا جوابمو نمیده. شما بگید چیکارکنم. دلم از غم داره میترکه😢 لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون 1397/08/29 | 19:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6nazila عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6 قربونت برم همسنیم عزیزم..ایشالا خدا حاجتت بده و هرچه سریعتر مشکلاتت رفع بشه. درکت میکنم مرسی عزیز دلم ایشالا. ایشالا توام به هرچی میخوای برسی و مشکلاتت حل شه
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3550 ببین عزیزم هي چ چیزیو از خدا طوری نخواه که مدتی نمیگزره که میگی ای کاش نداشتم به خدا توکل کن امید دا ... قربون خدا برم همیشه خواسته هام به صلاحم نبوده..کاش خدا صلاحمونو با خواسته هانون یکی کنه لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3550 زودپز با اینکه اونجاش میسوزه،ولی ریلکس نشسته داره سوت میکشه...روزگارت زودپزی. منم انقدر خدا جوابمو ... جملت عالی بود گلم لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
mahla_p عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1580 آخییییی😔حداقلش اینه به این امید داری که شب برمیگرده امید دارم ولی قول داده بود بیاد بریم بیرون تازشم مهمونم دارم😔بی معرفته بی معرفت خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
عسل۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3550 به خدای مهربون اعتماد کن و خودتم هرکاری از دستت برمیاد انجام بده انشالله هرچی هست حل می ... فقط خدا میتونه مشکلمو حل کنه.. خودم کاری از دستم برنمیاد جز خواهش کردن از خدای مهربونی که جوابم نمیده😔 لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
6nazila عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6 امید دارم ولی قول داده بود بیاد بریم بیرون تازشم مهمونم دارم😔بی معرفته بی معرفت شوهر داشتن یه درده نداشتنشم یه درده دیگه 😕
mahla_p عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1580 شوهر داشتن یه درده نداشتنشم یه درده دیگه 😕 دقیقا خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃