2777
2789
عنوان

بارداري

217 بازدید | 7 پست

سلام آبجيا گلم 

من مردادماه ٢٩ ام

شهريور ٢٥ ام

ومهرماه ٢١ ام  پريود شدم وبعد هفت روز كه پريوديم  تموم شد دوباره بيست هشتم مهر  پريود شدم تا چند روز بود الان واسه اين ماه  تاريخ پريوديمو بيست يكم حساب كنم يا بيست هشتم 

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  

دقیقا  منم تو یه ماه دوبار پریود شدم و با فاصله هفت روزه الانم نمیدونم واسه دوره ام باید پریودی اولمو در نظر بگیرم یا  پریودی دومی رو که بعد از پاکی هفت روزه شروع شد 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

به نظر من شما همون 21 هستی چون فقط پریودیت طولانی مدت بوده دیگه از 21 تا 28 خون میدیدی؟

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من شما همون 21 هستی چون فقط پریودیت طولانی مدت بوده دیگه از 21 تا 28 خون میدیدی؟

نه همش خون نبودفقط چند روز اول خون بود بعدش  

چند روز لكه هاي قهوه اي بود 

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
نه همش خون نبودفقط چند روز اول خون بود بعدش   چند روز لكه هاي قهوه اي بود

نکنه به سلامتی خبریه ؟!؟ کارهای سنگین نکردی 

نميدونم خداكنه خبري باشه  خيلي استرس دارم  نه كاري نكردم فقط كاراي خونم بوده

استرس داشته باشی خیلی بده خدا نکردهخبر از دستت میره بزن به خیالی ..

منم اول برام مهم بود الانم مهمه ولی میذارم روند عادی رو طی کنه 

ولی دلم میخواد خبر خوبی ازت بشنوم واست دعا میکنم