2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 102 پست
من تو اقدامم ک بودم هرکی میپرسید میگفتم فعلا نمیخوایم.نباید میگفتی بهش

قرار نبود بگم ولی شوهر دهن لقم گفته بود،نشد انکارش کنم

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
۲۸ روز ولی سه ماه بود که جلو مینداختم. که مامانم میگفت این یعنی داری آماده میشی واسه بارداری. 

آره منم وقتی اقدام کردم ۷روز عقب انداختم 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نبود بگم ولی شوهر دهن لقم گفته بود،نشد انکارش کنم

عیب نداره.بهش بگو تازگیا دکترا اول قرص میدن ۳ماه بخوری بعد اقدام کنی.بگو من فعلا دارم دارو میخورم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
سال ۹۱ عقد کردم،۹۴ازدواج

من ۶ ساله ازدواج کردم انقدر خانواده شوهرم تیکه مینداختن که شوهرم گفت من دوست ندارم بخاطر بچه دل زنمو بشکونید دیگه نگفتن

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼
عیب نداره.بهش بگو تازگیا دکترا اول قرص میدن ۳ماه بخوری بعد اقدام کنی.بگو من فعلا دارم دارو میخورم

اره باید ی جوری بپیچونمش،تا اعصاب خودمم راحت باشه

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
اگه باشم میخوام سوپرایزش کنم

عزیزم.ایشالا هستی.ولی الان زوده اگه ۱۴روز مونده.کیته تخمک گذاری بخر.قیمتی نداره.یه بسته ۵تاییه.استفادش مثله بی بی چکه.از طریقه اون متوجه میشی چ زمانی اقدام کنی ک تبدیل ب نطفه بشه.بروشورشو بهونی توضیح دادهاستفادشو

عزیزم.ایشالا هستی.ولی الان زوده اگه ۱۴روز مونده.کیته تخمک گذاری بخر.قیمتی نداره.یه بسته ۵تاییه.استفا ...

قبلا استفاده کردم ولی این ماه پریودم عجیب غریب بود .

اره باید ی جوری بپیچونمش،تا اعصاب خودمم راحت باشه

آره.البته واقعا هم باید قبل از اقدام زیر نظر دکتر باشیا.چون هم ازت آزمایش پاپ اسمیرو این چیزا میگیره.هم معاینه میکنه ک خدایی نکرده اگه زخمو عفونتو این چیزا داشته باشی درمان کنی هم بهت فولیک اسید و قرصای مخصوص میده ک ۳ماه قبل از اقدام بخوری.اینا خودش چند ماهی طول میکشه.درضمن بهت میگه کیته تخمک گذاری هم استفاده کنی ک بدونی چ زمانایی اقدام کنی

خب بستگی ب بدن شخص داره،واسه من یکی دو روز درد میکنه

من از بعد پریودم حالت تهوع گرفتم اونم فقط شبا بعد یک هفته دردا شروع شد اون گذری . خیلی هم شکمم نفخ میکنه