2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 102 پست

بچه ها من عقب ننداختم ولی دل درد و کمر درد دارم بی بی چک زدم اولی یکم کم رنگ بود که چهار روز پیش زدم. دیروزم یدونه دیگه زدم یه حاله کم رنگ افتاد ولی کاملا معلوم بود یعنی مثبته؟؟؟

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تست کن یچیزی میگم ک انقدر استرس نداشته باشو بش فکر نکن رمز پیروزیت همینه

خیلی سعی میکنم فکرمو با چیزای دیگه مشغول کنم ولی نمیشه 

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
از زمستون پارسال،ولی ۳ماهه تحت نظر پزشکم،مشکل خاصی ندارم ولی باردار نمیشم

منم بی دلیل ٩ ماه نشدم دیگه داشتم میترسیدم رفتم دکتر دکترم گفت باید چند کیلو لاغر کنی ٧٠ کیلو بودم اون ماه رفتم باشگاه ٨ کیلو کم کردم کلا ناامید بودم اون ماه و اصلا استرس نداشتم بیخیالش شده بودم که دقیقا همون ماه باردار شدم پسرم الان یک سالشه

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  
منم بی دلیل ٩ ماه نشدم دیگه داشتم میترسیدم رفتم دکتر دکترم گفت باید چند کیلو لاغر کنی ٧٠ کیلو بودم ا ...

خدا پسرتو حفظ کنه،من اضافه وزنم ندارم،هر ماه فولی غالبم دارم ولی فعلا خدا نخواسته

من اینجا دیدم یه عده گفتن نمیشه یه عده گفتن بی اعتباره و الکیه ولی 4روز بعدش زدم مثبت شد

لااقل اگه هاله هم بندازه مشخص میشه،چون ماه های پیش بی بی چک اصلا هاله هم نداشت،این بار تا نیم ساعتم صب میکنم

بچه ها من عقب ننداختم ولی دل درد و کمر درد دارم بی بی چک زدم اولی یکم کم رنگ بود که چهار روز پیش زدم ...

احتمال زیاد بارداری گلم

بچه ها جواب منم بدید بعد دوسال بی بی چک منفی حالا که این حاله رو دیدم از دیروز استرس گرفتم جرات نمیکنم برم از بدم به هیچکسم نگفتم. اومدم اینجا که یکم جرات پیدا کنم

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼