2777
2789
عنوان

من احمق نیستم!

387 بازدید | 22 پست

گاهی سرشکسته ی احساساتم میشم !

سرشکسته ی دلِ نازک مون

سرشکسته ی احساسات پاکی که داریم و مدیون قلبمون!

من مدیون قلبم شده م.

خیلی وقته ، درواقع از زمانی که یادم میاد...

عاشق کسی شدم و بعد از سه سال تلاش برای پیدا کردنش ( سرنوشت میخواست ما همو ببینیم ، بدون این ک اسمی از هم بدونیم ! در شهر های مختلف )

خیلی راحت تو روم گفت من دیگه عاشق تو نیستم ( با یه نگاه عاشق هم شده بودیم ...) بچه بودم اون موقع مهم نبود ، درواقع بچه بودم ، پس عشق نبود...

گذشت و برای فراموش کردن ش دل بستم به یکی از فامیلای دور... دو طرفه بود کاملا دو طرفه دوستم داشت (دورا دور ، قبول نکردم باهاش باشم اما به حس ش نسبت به من اعتراف کرده بود )و منم دوستش داشتم ( دوستم داره و منو میخوان به عنوان عروس شون) اما دیگه دوستش ندارم ! یعنی از چشمم افتاده ینی میدونستم از این ادم ابی برای من گرم نمیشه این ادم مرد رویاهای من نیست این آدمی که راحت از دوست دخترای قبلی ش و کارایی ک کرده میگه مردی نیست که بشه مامن و ماوای من! 

حاالا باز هم گذشت و مردی اومد تو زندگیم که توی رویاهام میدیدمش

همون چشم ها ، همون نگاه ها همون رویاها ، مرد رویاهای شبانگاهم مردی که توی خواب عاشق ش بودم عاشق م بود! ( رابطه ای نداریم ، کاری برام انجام میده و در قبال ش هزینه اش رو دریافت میکنه! ) و من ساده بهش گفتم دوست ش دارم!

من احمق نیستم من فقط میخواستم آگاه باشه از حس م به خودش ،که بدونه که قلب من برای ی نفر میزنه و اون هم خودشه! که فکر نکنه فکر و قلبم جایی گیره و برای این اگر حسی بود پا پیش نذاره!

حااالا اون آدم از من دور شده! یعنی هست ، مثل گذشته ! اما دیگه با من حرف نمیزنه! تا سر راهش سبز میشم غیب میشه میره و نمیاد!

اما قبل از اعترافات قلب ترک خورده ام مهربون بود ! منو میخندوند ! وقت برام میذاشت از خودش مایه میذاشت و ...

الان علنا میاد میگه داشتم با کسی صحبت میکردم از شما یادم رفت!

من احمق نیستم!

من فقط پیش خودم گفتم دیگه کی مثل اون پیدا میشه با اون نگاهای عاشق با اون چشمای مهربون با اون همه نجابت و حیا!( خیلی هم زرنگ و باهوش هست)

دلم برای احساسات بی گناهمون برای قلب های تکه تکه شده مون برای دوست داشتن هایی که به پای ادم های اشتباهی ریختیم برای مظلومیت جنسیتمون!

مگه فقط مرد ها باید اعتراف کنن به علاقه!

ینی دختری که معترف باشه خرابه؟ یا مشکلی داره؟!

دیگه این قلب خرد شده بند نمیخوره ک نمیخوره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون میدونه دوسش داری ازت دور میشه یجورایی طاقچه بالا میذاره

ولی اگر دو طرفه بود دور نمیشد مگه نه؟ به امید یه داداشی سالم و صالح و زیبارو برای دختر گلت.😊

عزیزم ناراحت کننده اس ماجرات. شاید اون آقا عاشق کس دیگه بوده ازت فاصله گرفته که تو ازش سرد بشی.نمیدونم جای تو نیستم ولی حس دردناکیه که ابراز علاقه به کسی بکنی و جواب نگیری.

کاش ازش میپرسیدی همون موقع که اونم احساسی بهت داره یا نه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ولی اگر دو طرفه بود دور نمیشد مگه نه؟ به امید یه داداشی سالم و صالح و زیبارو برای دختر گلت.😊

ممنون عزیزم😍،شایدم دوست داره ولی شوکه شده یا خودش حالیش نیس یه مدت تحویلش نگیر ببین عکس العملش چیه

عزیزم ناراحت کننده اس ماجرات. شاید اون آقا عاشق کس دیگه بوده ازت فاصله گرفته که تو ازش سرد بشی.نمیدو ...

یه تبریک تولد نیمه عاشقانه ازش دیده بودم به یکی از آشناهام! اما وقتی ازش پرسیدم گفت نه! هیچکس تو زندگی من نیست