yaraab مدیر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 عنوان Iui کرده ها بیان | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 72 پست سلام دوستان گلم کسی هست با روش iui باردار شده باشه بیاین تجاربتونو بگین گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود 1397/08/29 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 سلام عزیزم چیکار کردی رفتی رویان!؟ سلام گلم نه نرفتم هنوز.صبر پیشه کردم گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مامان_قناری عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 321 اووووففففف خوبه صبوری ولی زودتر برو مامان شی😊 💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 اووووففففف خوبه صبوری ولی زودتر برو مامان شی😊 ان شاءالله گلیشما چیکار کردی رفتی؟ گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مامان_قناری عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 321 ان شاءالله گلی شما چیکار کردی رفتی؟ راستش من منتظرم پری بیاد و به امید خدا برم برا دارو و بعدشم آی یو ایمامای مرکز خیلی تعریف آی یو ایشون رو میکرد که آمار مثبتشون بالا بوده خداروشکر 💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 راستش من منتظرم پری بیاد و به امید خدا برم برا دارو و بعدشم آی یو ای مامای مرکز خیلی تعریف آی یو ای ... زیر نظر دکتر کی؟ گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 راستش من منتظرم پری بیاد و به امید خدا برم برا دارو و بعدشم آی یو ای مامای مرکز خیلی تعریف آی یو ای ... ان شاءالله گلم بسلامتی امیدوارم که پری نیاد و خودت طبیعی این ماه پریود شی نیازت به دارو هم نیفته گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مامان_قناری عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 321 ان شاءالله گلم بسلامتی امیدوارم که پری نیاد و خودت طبیعی این ماه پریود شی نیازت به دارو هم نیفته عزیز دلمی خداوند حاجتروات کنه و خودت ان شااله مامان بشی دکترم نسرین جلیلیان هست 💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 عزیز دلمی خداوند حاجتروات کنه و خودت ان شااله مامان بشی دکترم نسرین جلیلیان هست ممنون گلم از دعای قشنگت به امید خدا موفق باشیچند وقته پیششی؟؟ گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مامان_قناری عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 321 ممنون گلم از دعای قشنگت به امید خدا موفق باشی چند وقته پیششی؟؟ عزیز دلمی ممنونم همچنین خودت خواهر گلممن از بهمن زیر نظرشم خیلیا پیشش نتیجه گرفتن توکلم برخداست کمکم کنه 💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 عزیز دلمی ممنونم همچنین خودت خواهر گلم من از بهمن زیر نظرشم خیلیا پیشش نتیجه گرفتن تو ... مرسی گلم ان شاءالله عزیزدلم خیلی زود نتیجه میگیری و خبر خوشحال کنندشو همینجا به ما هم میگی گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مامان_قناری عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 321 مرسی گلم ان شاءالله عزیزدلم خیلی زود نتیجه میگیری و خبر خوشحال کنندشو همینجا به ما هم میگی&nb ... فدات گلم ان شالله با خبر مامان شدن خودت خواهری😘😙😙😙😙😙 💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
yaraab مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15570 فدات گلم ان شالله با خبر مامان شدن خودت خواهری😘😙😙😙😙😙 ان شاءالله گلی❤️❤️❤️❤️❤️❤️ گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود