2777
2789
عنوان

بدویین بیایین

96 بازدید | 17 پست

یه موضوع بگین من درموردش انشا بنویسم هیچی به ذهنم نمیرسه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
علم بهتراست یاثروت؟😁😁😁

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمورد زیبایی های پاییز بنویس فرزندم کلاس چندمی حالا؟

قبلا نوشتم

ای کاش.......

یه جمله مثال بزن

یه جمله مثال بزن

ای کاش یک شب خدا ستاره ای در دستانم میگذاشت من هم آن را به کودکی میدادم تا گریه از چشمانش دور شود خنده بر لبهایش مهمان شود

ای کاش من رنگین کمان را داشتم تا با رنگهایش زندگی عزیزانم را پر از رنگ و شور و شادی کنم

این سبک رویاییشه ولی میتونی در مورد چیزای دیگه هم بنویسی

ای کاش قدرتی داشتم تا بتوانم کاری کنم هیچ پدری شرمنده بچه هایش نشود و هیچ بچه ای شبها گرسنه سر به بالشت نگذارد

کاش می توانستم دستهای پینه بسته بچه های کار را درمان کنم و نگذارم هیچوقت هیچ کس هیج جا بچه ها رو مجبور به کار کند

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
ای کاش یک شب خدا ستاره ای در دستانم میگذاشت من هم آن را به کودکی میدادم تا گریه از چشمانش دور شود خن ...

آهان ممنونم یکم توصیفیم میگی؟

مثلا توصیف چی میخوای رویایی باشه یا واقعی؟؟؟

فرقی نداره 

یادمه یه بار یکی از بچه های کلاسمون یه فضای زیبا و گل و باغ و درخت و...توصیف کرد آخرش گفت میدونین من چی هستم من یک قالی هستم پر از نقش و نگار نقش و نگارهایی که به دست هنرمند یک زن در من گره خورده

یادم مونده هنوز بعد از پونزده سال😅😅

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
یادمه یه بار یکی از بچه های کلاسمون یه فضای زیبا و گل و باغ و درخت و...توصیف کرد آخرش گفت میدونین من ...

یه جملشو یادته چجوری نوشته بود؟

عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مخصوصا فرزندمش

هن؟