2777
2789
عنوان

من چ کنم😧

237 بازدید | 37 پست

بچه ها ماه دیگ عقد دعوتیم.بعد اون عروسی خودمه ک تا عروسیم نمیخوام موهامو رنگ کنم.الا موهام 3 رنگه😓 ریشه مشکی وسط قهوه ای تهش طلایی😐😂 چیکار کنم ب نظرتون😑

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ببخش کدوحلوایی رو با پوست ابپزش کنم مرسی اگ بگین

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

وای برامن پیش اومدعقددختردایی شوهرم بود۱ماه بعدشم عروسی خودم دیگه باابروی پرموهای پریشون رفتم هرکی میگفت چراایروهاتوبرنداشتی میگفتم شب عروسیم😍😍😍

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
اره

مرسی عزیزم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
استارتر ببخش کدوحلوایی رو با پوست ابپزش کنم مرسی اگ بگین

بله برش بدید بزارید بخار پز شه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟