2777
2789
عنوان

مقایسه ۲۰۶sdبا ۴۰۵slx

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 52 پست
به سلومتی گلم‌ مبارک باشه پیشاپیش... من‌۳ ماه پیش ۲۰۶ خریدم‌...خیلیییییی ازش راضیم ... به نظر من‌ج ...

مبارکت باشه عزیزم چرخش بچرخه برات ممنونم ازت اخه تو سایت ها که رفتم نظرات خوندم خیلی حرف ها ضد نقیض بود نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه ساله ۲۰۶ دارم از نظر مصرف سوخت، شتاب، ظاهر همه چیزش خوبه.و راضیم ولی با اولین مسافرتی که با بچه کوچیک باهاش رفتم یکم تو ذوقم خورد از کم بودن فضای داخلی و صندوقش.

کالسکه که گذاشتیم بیشتر فضای صندوق گرفته شد. کارسیت بچه هم توش خیلی یوقور و دست و پاگیر بود و بچه توش راحت نبود که مجبور شدیم بزاریم کنار. 

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
اگه بخوایم ۲۰۶ بخریم باید مدل ۹۶ بگیریم اما اس ال ایکس باشه میتونیم نو بخریم بنظر شما چیکار کنیم

اگ ۲۰۶قصدداریدبخریدحتماصندوق داربخریدبدون صندوقش بعداخیلی اذیتتون میکنه

مبارکت باشه عزیزم چرخش بچرخه برات ممنونم ازت اخه تو سایت ها که رفتم نظرات خوندم خیلی حرف ها ضد نقیض ...

وای منم دقیقا اینطوری بودم توی سایتا هر کی یه چی میگه .... ادم گیج میشه .... 

ببین ۲۰۶ خوشگل تره ولی ۴۰۵ خانوادگی تره... ۲۰۶ کوچیکه من خودم عقب بشینم اصلا نمیتونم بیشتر از یک ساعت تحمل‌کنم .... ولی ۴۰۵ باز تر و راحت تره ....

۲۰۶ جمع و جور تره ب نظر من کنترلش راحت تره مخصوصا اگه قدت کوتاه باشه....

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡