2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعنوان کسی که هفت سال تجربه ی زندگی دارم به شماهایی که دارین جهیزیه میخرین توصیه میکنم اگه هزینه براتون مهمه اینارو نخرین:

میوه خشک کن و اتوپرسی و تخم مرغ پز که کلا لازم نیست

زودپزبرقی خوبه ولی معمولا به هزینه برق نمیارزه پس همون زودپز معمولی بگیرین

چرخ گوشت رو میشه حذف کرد ( اگه خیلی دلتون میخواد خودتون گوشت چرخ کنین ببرین خونه مامانتون چرخ کنین من تو این هفت سال یه بار واسه فوضولی بازش کردم فقط)

چرخ خیاطی هیچوقت بکارم نیومد

مایکروویوو خیلی به کارم اومد خصوصا که کارمندم و زود گرم کردن یه چیزایی برام مهمه

و از همه مهمتر :

شما جهیزیه دختر شاه رو هم ببرین کسی ازتون تشکر نمیکنه . پس بخاطر جهیزیه به پدر و مادرتون فشار نیارین تو این شرایط وخیم مملکت

بخدا خیلی لذت داره یه چیزایی رو خودتون بعدا تو زندگی اگه نیاز شد بخرین

به حرف هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ کس هم توجه نکنین و بخاطر دیگران وسایل الکی نخرین

[QUOTE=74933698]من بعنوان کسی که هفت سال تجربه ی زندگی دارم به شماهایی که دارین جهیزیه میخرین توصیه میکنم اگه هزینه ...[/QU آفرین !!باهات موافقم چون به حرفت رسیدم ولی اینا الان ذوق دارن گوش نمیدن که!!پس بزار بخرن انشالله مبارکشون باشه

همه ی دنیای من پسرمه  

منم چند ساله خونه دارم

چای ساز و چرخ گوشت و چرخ خیاطی و آب مرکبات گیری و سماور و کتری و قوری سر هم و اتو پرس و رو تختی  اصلا به کارم نیومده،اصلا،کاش پول زحمت کشیده ی بابامو پای این آت و آشغالا نمیدادم

چه میدونم سرخ کن و غذا ساز و مادرشوهر کباب کن و چوب گربه زنی هم نخریدم

اسنک ساز فقط دو سه بار که اوایل جوگیر بودم به کارم اومد،حالا شده سالی یه بار

پنکه چیه خداوکیلی،اصلا به کار میاد؟!!!!

ضمنا اینکه مادرشوهرم با پررویی دراومد گفت ما انقدر خوبیم که جهیزیه کم داشتی به روت نیاوردیم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
منم چند ساله خونه دارم چای ساز و چرخ گوشت و چرخ خیاطی و آب مرکبات گیری و سماور و کتری و قوری سر هم ...

واقعا حرف حساب!

منم اون وقتا خودم خرید میکردم هی با در نظر گرفتن خانواده شوهرم خرید میکردم که بگن فلان داشت و مارک وسایلش این بود و اون بود.....

فقط پول بی زبون رو دور ریختم برای یه خروار وسیله که هیچوقت بکارم نیومد . خانواده شوهرمم تمام اینارو ندیدن ولی صدبار به روم آوردن که فرشای ماشینی آوردی 

فرش ماشینی که بدردنمیخوره ایشالا دستی بخرین

جهاز منو تو چشمم نگاه میکرد میگفت بدرد نمیخوره!

واقعا حرف حساب! منم اون وقتا خودم خرید میکردم هی با در نظر گرفتن خانواده شوهرم خرید میکردم که بگن ف ...

از بس پررو ان

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق