2777
2789

عزیزم من که نه غذاساز دارم نه چایساز..تاحالا هم نیازم نشده

ولی آبمیوه گیری،همزن و چرخ گوشت همیشه استفاده میکنم

چایساز به نظرم خیلی اضافیه ضمن اینکه چاییاش هم خوب نمیشه

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بچه ها قدر این روزا رو بدونید من که الان دارم به اون موقع ها که داشتم جهیزیه میخریدم فکر میکنم خ ...

منم ماه دیگه عزوسیمه این وسط گیر مادرم وخواهرشوهرم افتادم دارم روانی میشم

از بزرگ ها اجاق گاز و لباس شویی و یخچال واجبه . ظرفشویی هم بگیری چه بهتر .

از کوچیک ها هم به نظر من اگه چرخ کرده بیرون رو دوست نداری یه ماشین چرخ گوشت بگیر. البته اصلا و ابدا رو زمین نذار و سریع بعد استفاده جمعش کن  و یا حد اقل سیمش رو از پریز بکش . یعنی وقتی بچه دار شدی شدید مراقب باش . بچه هر چقدر هم کوچیک باشه زدن دکمه چرخ گوشت و دست داخل کردنو بلده😟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم ماه دیگه عزوسیمه این وسط گیر مادرم وخواهرشوهرم افتادم دارم روانی میشم

بیخیال باش عزیزم من که کلی حرص خوردم اون موقع الان دارم به کارای خودم میخندم بعدشم هرچی باخودت ببری شوهرت بعدش میگه وظیفه بوده یا اینکه میخواستی نیاری

همه ی دنیای من پسرمه  
غذاساز و سرخ کن و چای ساز واقعا لازم بود؟ من نگرفتم

من چایساز رو تقریبا استفاده نکردم کتری استفاده می کنم . سرخ کن هم نداشتم مشکلی نبود مگه چقدر سرخ کردنی می خوریم؟ تو تابه سرخ می کنم. 

غذا ساز هم خودش زیاد لازم نشد ولی اسیاب و مخلوط کنش لازم می شد . مال من سه کاره بود.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیخیال باش عزیزم من که کلی حرص خوردم اون موقع الان دارم به کارای خودم میخندم بعدشم هرچی باخودت ببری ...

من جاهازم تکمیله خداوشکر پارسال خریدیم ولی خواهرشوهرم خیلی توموخمه