2777
2789
عنوان

جای جوش

98 بازدید | 13 پست

خانوما سلام

وقتتون به خیر

من جای جوش رو صورتم مونده

برم دکتر  راحت   ۲۰۰

۳۰۰ تومن میفتم.

کسی نمیدونه چی برای جای جوش خوبه که بره؟

ممننونم اگه راهنماییم کنین  

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسکای لایه بردار بزن یه مدت....ماسکای گیاهی بعد اگه جواب نگرفتی برو دکتر 

دمت گرم 

لایه بردار بگم به داروخانه یا مارک خاصی داره

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
دونستی به ماهم بگو

😋🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃🤗🤗🤗🤗🤗🙄🙄🙄🙄🙄🙄

دمت گرم  لایه بردار بگم به داروخانه یا مارک خاصی داره

ببین اگه اینستا داری چند تا پیج هست تجربیات ارایش و اینجور چیزا سرچ کن همونجا هم از مدیر بپرس هم از کامنتای بقیه ببین چی نوشتن....معمولا پیشنهادای خوب و ارزونی میدن 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

من جای جوشام که ریز و تازه بود رو با ماسک خونگی از بین بردن

۱ق غ عسل. ۱ق غ روغن زیتون. ۱دونه زرده تخم مرغ یک شب درمیون به مدت بیست دقیقه

این مواد خیلی میشه من از هر کدوم یک ق چ خوری می ریختم و کمتر از یک ماه جای جوش هام محو شد در صورتی که تو دستورش گفته بود حداقل تا ۲ماه استفاده شه البته برای من تازه و خیلی ریز رو پیشونیم بودن بعد جای جوش تا ۶ماه زمان میبره رفع شه اگه بعد اون رفع نشد باید دنبال درمان های غیر گیاهی بود

ببین اگه اینستا داری چند تا پیج هست تجربیات ارایش و اینجور چیزا سرچ کن همونجا هم از مدیر بپرس هم از ...

من اینستاگرام ندارم

همسرم نمیزاره نصب کنم

چه بد😑😑😑😑😑😑😑

من جای جوشام که ریز و تازه بود رو با ماسک خونگی از بین بردن ۱ق غ عسل. ۱ق غ روغن زیتون. ۱دونه زرده ت ...

مرسی گلم

جای جوش خر است 😊😋😍

برو داروخونه و اسم چند تا لایه بردار خوب بپرس بعد برو چند تا داروخونه دیگه و لوازم ارایشی دیگم بپرس هر کدومو همه معرفی کردن و تایید کردن خوبه دیگه فقط باید صبوری کنی 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
برو داروخونه و اسم چند تا لایه بردار خوب بپرس بعد برو چند تا داروخونه دیگه و لوازم ارایشی دیگم بپرس ...

صورتمو بد کرده

خسته شدم

چندسال جوش حالام جای جوش 

حتما برو راهنمایی بگیر از چند جای معتبر....در کنارش ماسک خیار و....هم بزن نت سرچ کن 

باشه ممنون دمت گرم

2790
2778
2791
2779
2792