2777
2789
عنوان

پریودی

179 بازدید | 16 پست

خانما من تو اقدام برای بارداریم این ماه آمپول hcg زدمو یه سری قرص مصرف کردم...این ماه 1 روزم زودتر پریود شدم...دردم خیلییییی زیاد بود در حدی ک از درد گریه میکردم و ببخشید خون ریزیم تیره و کش داره میرم ک نوارمو عوض کنم لختهای ریز توش هست...برای کسی پیش اومده؟؟؟چیکار کنم؟؟؟

نشونه خوبیه بدنت داره آماده میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم نکنه باردار بودم سقط شده؟؟؟😐😐😐

نه اون چیزای ریزی که میگی دیواره رحم بوده

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
انشاالله ک نمیشی

انشاالله خداکنه. شماهم از وقتی hcg زدین سینه درد گرفتین؟ من الان شدیدا سینه ام درد میکنه بعد از اینکه غذا می خورم هم حالت تهوع می گیرم. 

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
انشاالله خداکنه. شماهم از وقتی hcg زدین سینه درد گرفتین؟ من الان شدیدا سینه ام درد میکنه بعد از اینک ...

فک کنم حامله هستید منم بعد تزریق علائمم همین بود

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
فک کنم حامله هستید منم بعد تزریق علائمم همین بود

چند روز بعد از تزریق hcg دیگه مثبت کاذب نمیشه؟ 

چند روز بعد از تزریق hcg دیگه مثبت کاذب نمیشه؟ 

۱۴ روز...من روز ۱۶ ک زدم مثبت شد 

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
۱۴ روز...من روز ۱۶ ک زدم مثبت شد 

پس باید تا شنبه صبر کنم. شما با یک بار تزریق باردار شدید؟